• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2024

15:02

(FOTO) JK je zvala arapskom princezom, Popovića menadžeri opsedali zbog nje, a sada izgleda kao milion dolara!

Printscreen/Instagram/azra.husarkic

Estrada

(FOTO) JK je zvala arapskom princezom, Popovića menadžeri opsedali zbog nje, a sada izgleda kao milion dolara!

Podeli vest

Mnogi su ostali bez teksta kada se 2020. godine u Zvezdama Granda pojavila Azra Husarkić o čijem glasu dovoljno govori činjenica da je u BiH zovu "bosanski slavuj".

Svojom pojavom i nastupom tada je izazvala lavinu reakcija, a po komentarima publike i članova žirija bilo je jasno da je važila za ubedljivog favorita za pobedu. Međutim, u trenutku kada je saznala da joj je otac lošeg zdravstvenog stanja, Azra je bila isključiva i donela je šok odluku da momentalno napusti takmičenje, iako je sve ukazivalo na to da će odneti pobedu.

Foto: Printscreen/Instagram/azra.husarkic

 

Koliko pažnje je privukla pokazao je i Saša Popović koji je u jednoj emisiji izjavio da ga estradnj menadžeri opsedaju zbog Azre, jer svako hoće da je "uzme" i radi sa njom. Kako je rekao Saša Popović, oko Azre su se "borili menadžeri iz cele Evropre", zbog čega su "opsedali Grand produkciju". Bosanac, Snežana i Bekuta bili su raspamećeni Azrinim glasom i talentom, ali ni Jelena Karleuša nije ostala imuna na Azrinu pojavu, iako je na sceni izvodila narodnjake.

- Dala sam ti glas jer nisam videla ništa lepše od tebe u životu, izgledaš kao arapska princeza, prelepa si i veliki talenat - rekla joj je u jednom krugu.

- Uvek si besprekorna, nestvarno si lepa, super si obučena, sa stilom i pevanje ti je odlično. Ti jesi dama, ali scena zahvteva da budeš i malo bezobrazna - istakla je Jelena tada o Azri koja, iako je uvek važila za lepoticu, danas izgleda bolje nego ikada.

Iako se tada povukla iz takmičenja, Azra se nije povukla sa muzičke scene, već sve vreme vredno radi i nastupa, a pre dva meseca startovala je sa svojim velikim projketom.

Već je izbacila dve pesme sa dva spota, a plan je da u narednom periodu na svakih mesec dana izlazi još jedna njena nova pesma, nakon čega će "tačka na i" biti i kompletan album.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...
Fudbal

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...

Fudbaleri Srbije sinoć su odigrali 0:0 sa šampionom Evrope Španijom na startu Lige nacija, a tim rezultatom navijači i dobar deo javnosti izuzetno su zadovoljni. Među onima koji su pohvalno govorili o našem nacionalnom timu je i poznati stručni konsultant Rade Bogdanović, koji se u prošlosti nije libio da oplete i po reprezentaciji, ali i po klubovima.

06.09.2024

09:49

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30