• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2020

12:03

Glumila je POPARINU SEKRETARICU BEBU u Srećnim ljudima, a evo gde je sada i kako izgleda GORDANA BJELICA!

Kultura

Glumila je POPARINU SEKRETARICU BEBU u Srećnim ljudima, a evo gde je sada i kako izgleda GORDANA BJELICA!

Podeli vest

Karijeru glumice Gordane Bjelice obeležila je uloga u seriji Srećni ljudi gde je tumačila lik sekretarice Bebe koja je radila za biznismena Žarka Poparu.

Danas glumica ima 61 godinu, a kada je ova serija snimana Gordana je bila u najlepšim tridesetim. Zbog svoje prirodne lepote nikoga nije ostavljala ravnodušnim, te je u pomenutoj seriji bila predmet divljenja.

Zbog nesvakidašnje lepote karijera ove glumice je krenula uzlaznom putanjom. Gordana je dobijala brojne uloge u serijama “Bolji život”gde je glumila prostitutku,“Gore dole” gde je takođe glumila sekretaricu ali i “Porodičnom blagu” gde je tumačila Leninu majku.

Foto: youtube printscreen/Branislav Jankovic

Međutim, Gordana je odlučila da se jedno vreme povuče iz glume, a ponovo se na malim ekranima pojavila u seriji “Seljaci”. Nakon toga kratko je igrala u još nekim projektima, te je njena glumačka karijera pomalo stagnirala.

Bjelica je bila i deo rijaliti programa Farma 2013. godine kada se pokazala u najbojem svetlu. o, Gordana ima naslednicu Teodoru, koja takođe važi za pravu lepoticu i krenula je stopama svoje majke. 

Njih dve su se pojavile zajedno na premijeri filma "Hotel Beograd" i zasenile sve prisutne. 

Foto: informer.rs

U nastavku pogledajte kako danas izgleda Poparina sekretarica Beba.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17