• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

27.07.2021

22:29

DIJANA ERSKI IZ IGRE SUDBINE JE OVAKO NEKADA IZGLEDALA! Isplivala ŠOK fotka sa početka KARIJERE - nećete je PREPOZNATI! /FOTO/

Kultura

DIJANA ERSKI IZ IGRE SUDBINE JE OVAKO NEKADA IZGLEDALA! Isplivala ŠOK fotka sa početka KARIJERE - nećete je PREPOZNATI! /FOTO/

Podeli vest

Glumicu Ivu Štrljić gledali smo u seriji "Igra sudbine" u kojoj nas ulogom Dijane Erski zasmejavala do suza.

Međutim malo ko zna da je jednu od prvih većih uloga imala u domaćoj seriji "Jelena", koja se premijerno emitovala 2004. i 2005. godine i da je izgledala potpuno drugačije.

Iva je, naime, u seriji "Jelena" tumačila lik sekretarice Tatjane Pantić, koja je potajno zaljubljena u glavnog junaka Vuka Despotovića koga je igrao Aljoša Vučković. Ona je tada imala 27 godina i izgledala je potpuno drugačije.

Imala je smeđu kosu i šiške, da bi tek nekoliko godina kasnije plava kosa postala njen zaštitni znak.

Iva se posle ove uloge podvrgla i estetskoj opreaciji grudi. Ona je priznala da nije imala mnogo vremena za razmišljanje jer su joj nove grudi ponuđene kao kompenzacija od strane jednog časopisa koji je celu operaciju propratio, a te fotografije kasnije i objavio.

- Nisam ranije razmišljala o silikonima. Ponekad sam to komentarisala sa drugaricom, ali se nisam upuštala u neka dublja razmišljanja. Nemam ništa protiv hirurških intervencija, ali ako se one rade na pravi način - izjavila je tada Iva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija