• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

05.03.2022

16:59

Tihomir Stanić otvorio dušu: Bekim Fehmiu mi je ostao u lepom sećanju i partizanske filmovi,ko dugo živi nagleda se svega!

printscreen

Kultura

Tihomir Stanić otvorio dušu: Bekim Fehmiu mi je ostao u lepom sećanju i partizanske filmovi,ko dugo živi nagleda se svega!

Podeli vest

Popularni glumac poznatiji kao inspektor i načelnik Marjanović iz popularne serije "Ubice moga oca", Tihomir Stanić eksluzivno za Informer otkrio je da se rado seća saradnje sa kolegama kojih više nema i da će njihova gluma zauvek ostati upamćena kako na našim prostorima, tako i širom bivše Jugoslavije

 

Foto: printscreen

 

 

- Ja sam se ceo život trudio da budem dobar, a i ako imam tu titulu najboljeg glumca to je zato što sam se zaista trudio, a i imao sam sreće u životu da sarađujem i da se družim sa velikim glumcima u Novom Sadu, Beogradu kao i mnoge druge saradnje koje su zaista doprinele da budem to što sam danas- zaključio je Tihomir.

Stanić je rekao za Srbiju da je puna talentovanih ljudi te da saradnja sa mladim glumcima jedno lepo i dragoceno iskustvo:

- Imamo zaista puno talenata, mi smo jako talentovani kao nacija. Mladi glumci se bore da se pokažu što bolje i sarađuju sa svetskim producentima, a i to im polazi za rukom jer imaju šta da ponude. Nekada je bio samo Fest, a sada zaista ima puno projekata gde mogu da pokažu šta znaju-rekao je glumac.

Tihomir je ispričao da su na njega i njegovu glumačku karijeru veliki uticaj ostavile starije kolege glumci kao i partizanski filmovi:

-  Mnoge pamtim kolege, eto Bekim Fehmiu neko ko je zaista bio svetski tip, kao i bezbroj drugih glumaca. Ja sam naravno odrastao na partizanskim filmovima i volim glumce iz tog perioda. Od ženskih uloga koga izdvojiti, a ne uvrediti, zaista ih je puno koje su talentovane i sa kojima sam imao lepu i kvalitetnu saradnju, eto prva mi je pala Mira Furlan, imao sam sreću da igramo zajedno. Takođe nikada neću zaboraviti Milenu Dravić ne iz jednog, nego iz bezbroj filmova, pamtim i volim Nedu Arnerić još kao devojčicu, a i ko dugo živi nagleda se svega-zaključio je Stanić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija