• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.03.2022

21:09

RADOŠ BAJIĆ NEPREPOZNATLJIV! Glumac se pojavio posle nekoliko dana i niko nije verovao da je ovo ON!

Zoran Sinko

Kultura

RADOŠ BAJIĆ NEPREPOZNATLJIV! Glumac se pojavio posle nekoliko dana i niko nije verovao da je ovo ON!

Podeli vest

Proslavljeni glumac posle desetk dana pojavio se na društvenim mrežama i sve iznenadio

Radoš Bajić imao je dosta problema u proteklom periodu, a sada je javno i progovorio o svemu što mu se izdešavalo.

Njemu su nedavno hakovali Instagram profil, pa su mu navodno tražili 100.000 evra samo da bi povratio profil na kome ga je pratilo oko 10.000 ljudi. Njegova porodica preuzela je sve potrebne mere da se profil vrati vlasniku, a izgleda da su u tome i uspeli, s obzirom da se Radašin napokon ponovo oglasio na ovoj mreži.

Foto: Instagram/printscreen

Reditelj i glumac se vratio na društvene mreže... Radoš Bajić

- Dragi prijatelji, nismo se videli ni culi neko vreme. U međuvremenu, bio sam "duh Kijeva" koji obara avione u nesrećnom ratu dva bratska pravoslavna naroda, obnovio sam gradivo kovida 19 jer sam ponovo odležao koronu - razbojnička grupa iz belog sveta mi je otela i hakovala profil… Koji su mi u udruženom sadejstvu vratili moja snaha Ivona i specijalizovane službe naše države… Hvala im... - naveo je on.

- Događalo se još dosta toga, ponešto i lepo... Nisam u žalosti, bradu puštam jer sam prinuđen da odgiram jednu od uloga u filmu i seriji "Halijard", čije snimanje se nastavlja početkom maja - dodao je Radoš.

Radoš se, podsetimo, našao u nezgodnoj situaciji kada su se na društvenim mrežama pojavile njegove slike, kao i slike brojnih drugih glumaca poput Nikole Koja i Nenada Okanovića, a njihova imena povezivala su se sa ratom u Ukrajini. Radašin iz serije "Selo gori, a baba se češlja" je postao heroj Duh Kijeva, koji se navodno pojavio na nebu iznad prestonice i uspeo da obori čak 16 ruskih aviona u jednom danu.

Foto: printscreen Twitter

Radoš je to komentarisao i otkirio koliko je takav potez za njega ružan.

- Užas rata koji ćemo svi osetiti ne vodi se samo na bojnom polju već i u virtualnom medijskom svetu. Zato me zloupotreba mog lika ni malo ne iznenađuje - kazao je bio za "Kurir".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija