• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

04.04.2022

07:20

ZVEZDA NOVIH EPIZODA "TAJNE VINOVE LOZE" DRAGANA MIĆALOVIĆ: U pauzama snimanja spremala sam ispite!

Kultura

ZVEZDA NOVIH EPIZODA "TAJNE VINOVE LOZE" DRAGANA MIĆALOVIĆ: U pauzama snimanja spremala sam ispite!

Podeli vest

Dragana Mićalović otkriva da je u pauzama snimanja druge sezone serije "Tajne vinove loze" spremala ispite za fakultet.

Mlada glumica u nastavku telenovele igra Milicu, majku glavne junakinje Vere (Sloboda Mićalović) i pojavljuje se kroz flešbekove.

Dok je snimala svoje scene, Dragana je vredno učila kako ne bi popustila na Fakultetu savremenih umetnosti.

Foto: printscreen instagram/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović

- Ništa mi nije bilo teško na snimanju serije. S radošću sam dolazila na set iako sam u to vreme snimala još dve serije i pripremala ispite na akademiji. Čast mi je bila da radim sa sjajnom ekipom iza kamera i plejadom fantastičnih glumaca - priča Mićalovićeva za Informer i dodaje da će njena junakinja u novim epizodama dosta toga otkriti o Veri Smiljanić:

- Milica se pojavljuje u flešbekovima u razotkrivanju Verinog porekla i života. Scenarista je želeo da se u nastavku publika dobro upozna sa životom roditelja glavne junakinje.

Kako se radnja serije "Tajne vinove loze" vrti oko vina, Dragana ne krije da je upravo to njeno omiljeno piće:

Foto: printscreen instagram/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović

- Vino je jedino alkoholno piće koje konzumiram. Smatram sebe poznavaocem, jer znam šta mi se dopada, a šta ne. Šalim se, uspevam da razlikujem samo suvo i polusuvo vino.

Druga sezona hit serije koja prati ljubav Vere i Vuka Tomovića (Vojin Ćetković), večeras počinju da se emituju na RTS.

Nikola Kojo me je najviše zasmejavao na snimanju

Dragana Mićalović kaže da je na setu uživala u šalama kolege Nikole Koje, koji u drugoj sezoni hit serije tumači lik misterioznog biznismena Koste.

- Najzabavniji na setu je definitivno Nikola Kojo iako nismo imali zajedničke scene, ali smo se često sretali u studiju - priča glumica.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17