• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2022

12:30

LEŽALA NEPOMIČNO, LEKAR JE DOLAZIO TRI PUTA DNEVNO! Terapije su bile duge i iscrpljujuće! Jeleni Bačić Alimpić bila u neopisivim bolovima!

Kultura

LEŽALA NEPOMIČNO, LEKAR JE DOLAZIO TRI PUTA DNEVNO! Terapije su bile duge i iscrpljujuće! Jeleni Bačić Alimpić bila u neopisivim bolovima!

Podeli vest

Pisanje knjige joj je stvaralo preveliku tenziju

Srpska spisateljica i voditeljka Jelena Bačić Alimpić otkrila je da se tokom pisanja jedne svoje knjige susrela sa zdravstvenim problemom.

Foto: printscreen instagram/jelena_bacic_alimpic

Jelena Bačić Alimpić

‒ Za godinu dana napisala sam tri knjige, trilogiju „Kazna za greh“, koja je doživela veliki uspeh, ali mislim da se to odrazilo na moje zdravlje. Dok pišem ja sam pod velikom tenzijom, „vozi“ me adrenalin, a za nepunih godinu dana napisala sam više od devet stotina stranica. Kada je i poslednja knjiga iz trilogije izašla, a ja završila brojne obaveze, putovanja, književne večeri, potpisivanja, druženja sa čitaocima, onog trenutka kada sam počela da se opuštam, negde je puklo. Hvala Bogu što je to bilo izlečivo, ali je bilo upozorenje da prikočim - počela je Jelena i dodala:

‒ Reč je o povredi kičme koju sam zadobila dok sam sama boravila na Siciliji i istraživala građu za novu knjigu.

Foto: Promo

Jelena Bačić Alimpić

‒ Istina je da sam tri dana ležala gotovo nepomično, da sam primala injekcije i da mi je lekar tri puta dnevno dolazio u hotelsku sobu pokušavajući da reši akutni bol. Kada sam se vratila u Srbiju, uradila sam sve potrebne preglede, ustanovljena mi je protruzija diska L4-L5 i odmah sam krenula na svakodnevne dugačke, iscrpljujuće terapije. Upornošću, voljom i istrajnošću, a vežbanjem pre svega, uspela sam da se vratim u „normalu“- ispričala je Jelena za "Hello".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija