• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

17.05.2022

15:55

NA DAN SAHRANE IGRAO SAM KOMEDIJU! Glumac  ostao bez mladog brata, potom mu se razboleo otac, a onda mu je preminula majka!

Kultura

NA DAN SAHRANE IGRAO SAM KOMEDIJU! Glumac ostao bez mladog brata, potom mu se razboleo otac, a onda mu je preminula majka!

Podeli vest

Glumac Dragan Petrović Pele prisetio se detinjstva i ospričao ževotnu tragediju, kada su mu preminuli prvo brat u saobraćajnoj nesreći, pa mu se otac razloleo, a 2013. preminula je i njegova majka

Glumac Dragan Petrović Pele doživeo je veliku tragediju kada mu je brat, koji je tada imao 31 godinu, poginuo u saobraćajno nesreći. Priseća se da su mu tragičnu vest saopštili dok je bio na sceni.

Foto: youtube/TS Zabava - Zvanični kanal

Dragan Petrović Pele

Glumac se prisetio početka svoje karijere, govorio o detinjstvu, porodici, danima koje je proveo na Dorćolu, ali i najvećoj tragediji. Njegov brat je bio stariji tri godine od njega, a kako je istakao,  bio je njegova sušta suprotnost.

- On je i kao dečak bio miran, staložen, povučen, dok ja nisam bio takav. Razlikovali smo se i fizički. Bio je „dugajlija“, visok skoro dva metra, a ja sićušan. Za razliku od njega uvek sam izvodio neke „kerefeke“- rekao je Pele za "Hello" magazin.

Foto: youtube/TS Zabava - Zvanični kanal

Dragan Petrović Pele

‒ Prvo je poginuo brat, pa je umro tata, i na kraju je 2013. godine preminula i mama. Dok je tata bolovao sve vreme sam radio, išao sam na fakultet i igrao predstave, ali sam ih redovno obilazio. Kada se mama razbolela, mesec dana je ležala u bolnici „Sveti Sava“, gde sam odlazio svaki dan. Na dan sahrane igrao sam komediju. Malo je teško da se čovek „prebaci“, ali to je život.

Najveći stres doživeo je kada su ga, uoči izlaska na scenu, obavestili da mu je poginuo brat, koji je tada imao 31 godinu.

‒ Nije bilo mobilnih telefona, neko je zvao pozorište da javi. Igrali smo „Kolubarsku bitku“ u kojoj sam imao dve-tri scene. Pitao sam Mišu Janketića da li može predstava bez mene, samo me je gledao, a onda rekao: „Može, može, može“. Izašao sam iz pozorišta, seo u krntiju koju sam tada vozio i otišao ‒ ispričao je Pele.

Foto: Ljubav i zdravlje/Foto: MARKO ĐOKOVIĆ

Dragan Petrović Pele

‒ Nikada čovek ne dobije nešto što ne može da podnese ‒ poručio je na kraju.

‒ Izdrži se nekako. U prvom trenutku ne osećaš ništa. Kao kad se posečeš pa ne boli odmah, već odloženo. To je mehanizam samoodbrane. Kasnije sam se osvestio, prvo je stigao bes, pa tuga.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija