• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.05.2022

08:34

GLUMICA TANJA BOŠKOVIĆ NAPADNUTA NA ULICI! Muškarac joj prišao i otkinuo lanac sa Svetom Petkom!

Kultura

GLUMICA TANJA BOŠKOVIĆ NAPADNUTA NA ULICI! Muškarac joj prišao i otkinuo lanac sa Svetom Petkom!

Podeli vest

Proslavljena glumica Tanja Bošković otkrila je da je nedavno bila napadnuta na ulici od strane nepoznatog mladića

Tanja je na jednoj televiziji nedavno govorila o ovom svom uspehu i bogatoj karijeri, ali i o neprijatnosti koju je doživela usred bela dana u našoj prestonici, a što nikada neće moći da zaboravi.

Foto: Printscreen You Tube

Napadnuta usred bela dana... Tanja Bošković

- Išla sam ulicom, vraćala sam se iz pozorišta. Prišao mi je neko, mlad. Strgao mi je sa vrata lanac sa Svetom Petkom. Stala sam, zaprepastila se i rastužila - pričala je Tanja Bošković, pa dodala:

- Mora biti da ga je naterala velika muka na to. Taj čovek me suštinski nije dodirnuo. On je to tako uradio, nije me ni povredio. Samo mi je povredio dušu. To mi je žao. To je Beograd. Beograd u kom 69 godina idem u svako doba dana i noći sama, nemam nikakav problem i nemam ništa što može da mi se ukrade osim mene same. Ovo mi je bilo strašno - požalila se Tanja i uputila molbu svom napadaču:

Foto: printscreen RTS Zabava - Zvanični kanal

Ima molbu za napadača... Tanja

- Osim sentimentalne vrednosti taj lančić nema nikakvu materijalnu, zanemarljiva je. Povredio mi je srce. Molim tog koji mi je oteo lančić da ode u Atelje 212. Neka u nekoj koverti spusti to kao poštu za mene. Biću zahvalna na tome i svima pričati. To je uspomena koju sam dobila od sestre i kume - zaključila je naša glumica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 1 godinu

Mene su migranti "pokidali" i osakatili pre dve godine u Manjez parku. Tada nista niste pisali. Uzas.

borac za pravdu

pre 1 godinu

E pa izbacite te zlatne lancice do pupka umjesto da ih nosite ispod kosulja ili majica dzaba sad kukati.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17