• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.05.2022

23:30

UMETNICA UZIMA ODMOR Konstrakta nakon evrovizijske groznice: Zaslužila sam mir!

printscreen

Kultura

UMETNICA UZIMA ODMOR Konstrakta nakon evrovizijske groznice: Zaslužila sam mir!

Podeli vest

Nakon turbulentnog perioda i priprema za nastup na Evroviziji, Konstrakta je odlučila da sebi da malo oduška.

Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti.

Foto: printscreen

Ana Đurić Konstrakta

- Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi. Treba mi malo da udahnem vazduh. Tu sam, ne idem nikuda, ali mi je potrebna pauzica. Umetnica postaje nevidljiva - istakla je Konstrakta, a potom se još jednom osvrnula na svoje predstavljanje u Torinu.

Foto: printscreen

Ana Đurić Konstrakta

- Nemam reči... Pamtiću ovo do kraja života. Svi su aplaudirali i vikali "Biti zdrav, biti zdrav". Zadovoljna sam petim mestom. Možda je prvo mesto preambiciozno. To je bio mikroperformans i jedna malo drugačija pesma. To je pesma koja ima sadržaj i to su ljudi prepoznali - rekla je Ana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17