• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.06.2022

15:34

GLUMILA JE MARIJU MILOŠEVIĆ, A SADA...Tijana Marković će se pojaviti u dve MEGA POPULARNE SERIJE

Tanjug

Kultura

GLUMILA JE MARIJU MILOŠEVIĆ, A SADA...Tijana Marković će se pojaviti u dve MEGA POPULARNE SERIJE

Podeli vest

Glumica Tijana Marković proslavila se ulogom u seriji "Porodica", a sada ćemo je gledati i u "Državnom službeniku" i seriji "Mama i tata se igraju rata"

Marković je rekla da se "Državni službenik" u trećoj sezoni razlikuje od prethodnih tematikom pošto se bavi pandemijom, odnosno "vremenom koje smo prošli, živimo i sada, i koje će posledice da ostavi na nas".

Prema njenim rečima, ulogu u "Državnom službeniku" je prihvatila "jer se radi o zanimljivom psihološkom profilu medicinske sestre Irene".

Foto: Tanjug

Tijana Marković


- Drago mi je bilo da sagledam iz njene vizure kako je bilo za vreme pandemije. Ti ljude nisu imali svoje živote. Mi smo ih bar imali u četiri zida. Ima jedna scena u kojoj ona kaže da su iznajmili stan pored bolnice, par njih, kako bi mogli bar da odspavaju- rekla je glumica.

Marković je istakla da "čovek u najgorim situacijama pronađe smisao za život" i da je to je jedan od razloga zašto je prihvatila ulogu.

Foto: Vladimir Avramović/Irena Canić

Državni službenik



Prema njenim rečima, "Državni službenik ima "estetski kod zaista drugačiji u odnosu na druge".

Marković je istakla da joj predstavlja veliku radost što igra u drugoj sezoni "Mama i tata se igraju rata", pošto će posle "Porodice", ponovo imati priliku da sarađuje i da se "malo bolje upozna sa Gordanom Kičićem", koji je glumac i koreditelj humorističke serije.

- Moram priznati da je sam poziv za mene bio: ''Super! Hoću to da radim!'' Meni je rekao: ''Ali Tijana ovo je potpuno drugačije od Marije koju si igrala u ''Porodici''. Rekoh: ''To! Konačno neko da me pozove za tako neku stvar''. Zaista je vrcava uloga - konobarica u pozorišnom klubu - rekla je glumica.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17