• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2022

23:00

MILICA MILŠA POZIRALA GOLIŠAVA! Procurele fotke popularne glumice - na sebi ima samo peškirić! Komentari pljušte! (FOTO)

printscreen

Kultura

MILICA MILŠA POZIRALA GOLIŠAVA! Procurele fotke popularne glumice - na sebi ima samo peškirić! Komentari pljušte! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Milica Milša, koja je veliku popularnost stekla glavnom ulogom u seriji "Igra sudbine", odlučila je da pozira u provokativnom izdanju, a jednom objavom privukla je veliku pažnju

Milica je nedavno otputovala na odmor u Egipat, gde je odsela u rizortu u kojem noćenje za dve osobe košta vrtoglavih 25.000 dinara.

Glumica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala bez odeće, a na sebi je imala samo peškirić.

 

 

- Radost - napisala je Milica u opisu fotke, a detalj koji su takođe svi primetili jeste da je glumica prava lepotica i bez trunke šminke.

- "Izgledaš nikad bolje", "Dama", "Prelepa", "Najlepša glumica" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Milica Milša je od serije "Igra sudbine" zaradila neverovatnih 227.700 evra. Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

 

 

Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! - rekao je nedavno za Informer izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će "Igra sudbine" postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele - otkrio je nedavno izvor Informera.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boca69

pre 1 godinu

Nije Milica bila preko veze na naslovnici Plejboja. Imala je šta i da pokaže ,i lepotu i lepo telo .Doduše kad je bila mlada .Bila je jedno vrlo zgodna mlada glumica .I sada je zgodna i ako ima godinica koje vrlo lepo nosi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija