• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.10.2022

17:43

OVAJ POZNATI MUŠKARAC BIO JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ! Svi ga znaju po skandalu sa Rastom, a voditeljka je o nekadašnjem suprugu pisala i u svom blogu!

Youtube printscreeen

Kultura

OVAJ POZNATI MUŠKARAC BIO JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ! Svi ga znaju po skandalu sa Rastom, a voditeljka je o nekadašnjem suprugu pisala i u svom blogu!

Podeli vest

Radio- voditeljka Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini. Ona je poslednjih godina vodila bitku sa dijabetesom i živela je povučeno sa sinom Markom kog je dobila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom

Goričin bivši suprug Loka u javnosti je poznat po skandalu sa reperom Stefanom Đurićem Rastom koji je izbio zbog prava na Jutjub kanalima. Njih dvojica čak su završili i na sudu.

Foto: Youtube printscreeen

Nikada javno nije govorila loše o bivšem suprugu... Gorica Nešović

Gorica je posle razvoda od Nešovića nastavila život sama odgajajući njihovog sina Marka, a tada je otkrila da je ona zapravo dobila ulogu "samohrane majke" o čemu je i pisala u svom blogu:

- Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje: „Šta će, jadna, sama“- pisala je ona i dodala:

- Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

Foto: Youtube printscreeen

Slobodan Nešović Loka

Iako se nikada nije javno požalila na bivšeg muža, koji se kasnije ponovo oženio i zasnovao drugu porodicu, na osnovu ovih reči omiljene radio-voditeljke mnogi su zaključili da je sina sama izdržavala.

To je na neki način potvrdila novom kolumnom, u kojoj se osvrnula na temu alimentacije.

- Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija," napisala je uz opasku. "Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci."

Iako se tačno ne zna da li su u dobrim odnosima, bivši supružnici danas su poslovni partneri.

- Ako je neko s nekim bio u braku, to prvo govori da je moralo u tom braku da vam bude i dobro. Pa, ne mogu ja kao neka budala da pljunem u te godine- objasnila je svojevremeno Gorica.

Kako je dodala, ona Loki odlično zna i vrline i mane, a svi se razlikujemo kao ljudska bića i s godinama sazrevamo.

Po rastanku s Goricom, Loka je stupio u brak s Irenom Nešović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija