• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

12.10.2022

09:22

NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Nina Janković nasledila lepotu od nje!

Marko Đoković

Kultura

NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Nina Janković nasledila lepotu od nje!

Podeli vest

Nina Janković ističe da ne voli previše da se šminka i da voli svoj prirodni izgled. Lepa Šapčanka godinama važi za najlepšu srpsku glumicu, koja nikada ništa nije korigovala na sebi, a lepotu je nasledila od majke Slavice

Popularna glumica je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju sa majkom pa su mnogi prokomentarisali da su kao bliznakinje. Nina ističe da ne voli da se šminka, ali da je volelala da eksperimentiše sa bojom kose:

Foto: printscreen instagram/janxnina

Nina Janković

- Lepotu sam nasledila od majke Slavice. Privatno ne koristim mnogo šminke, savladala sam neke od tehnika make-upa pa kada imam vremena, volim da budem sama svoj majstor i da se igram umetnika na sopstvenom licu. Prošla razne faze, bila sam narandžasta, plava, izvlačila sam pramenove, farbala se i kanom, ali taj vid mog traženja, na sreću mnogih, završio se kada sam upisala fakultet- rekla je glumica.

Foto: Instagram

Nina sa majkom

Nina ističe da su joj frizeri nrekli da ima kvalitetnu kosu, pa se trudi da je neguje dobro jer često voli da se farba: 

Foto: Zoran Sinko

Nina Janković

Kažu da je moja kosa dobrog kvaliteta, nekada posle pranja deluje kao da je isfernirana, ali s godinama i snimajućim satima moram sve više pažnje da posvećujem načinu na koji je negujem. Volim da se igram s pramenovima, ali ne više u tolikoj meri - kaže Nina. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija