• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Đurković

03.11.2022

08:36

GLUMICA NA PREMIJERI FILMA "ČUDOTVORAC TUMANSKI" SA ĆERKAMA ! Sloboda: Verujem  U BOŽJA ČUDA!

Instagram/sloboda_micalovic_boba

Kultura

GLUMICA NA PREMIJERI FILMA "ČUDOTVORAC TUMANSKI" SA ĆERKAMA ! Sloboda: Verujem U BOŽJA ČUDA!

Podeli vest

Sloboda Mićalović je sa ćerkama Verom (12) i Milom (12) došla na premijeru filma "Čudotvorac tumanski", u kome igra glavnu ulogu.

Slavna glumica kaže da je rado prihvatila da igra u filmu u kom su opisana čuda iz manastira Tumane kod Golupca.

 

 


Poruka


Hajde da zajedno poverujemo u nešto i to će se desiti


Petar Božović

- Verujem u Boga, u ljubav, u Isusa... Moramo da verujemo u čuda da bi se dešavala. Ako nemamo veru, ništa nam ne preostaje u životu. Ljudi čije smo priče prebacili u film su živi i oni su posvedočili da su im se dogodila čuda i da ih je Sveti Zosim iscelio - rekla je glumica, koja u ovom ostvarenju igra Mariju, čije je dete progovorilo nakon liturgije u ovoj svetinji.

Foto: Marko Đoković

Sloboda Mićalović


Sloboda je sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i ćerkama posetila manastir Tumane i pre rada na filmu.


- Pre snimanja sam sa svojom porodicom otišla da obiđem manastir Tumane, gde su iguman Dimitrije i čitava bratija bili divni domaćini. Oni su mi tada predstavili svoju ideju i ja sam se, naravno, odazvala. Bilo je uzbudljivo snimati ovaj film, jer smo radili na autentičnoj lokaciji, u samom manastiru, dok je većina ekipe bila smeštena u konacima - rekla je Mićalovićeva.


Njen kolega Petar Božović, koji u ovom ostvarenju igra jurodivog crkvenjaka Marka, kaže da su na snimanju vladali mir i tišina:

Foto: Foto: Banja Luka Fest

Sloboda Mićalović


- Snimali smo vrlo rano, da bismo poštovali verujući narod, koji je već u šest ujutru prepunio prilazište. Dok smo mi radili, što je nezamislivo, ništa se nije čulo, muve su možda spavale. Moja poruka svima je: "Hajde da zajedno poverujemo u nešto i to će se desiti!"


U ovom filmu, koji je rađen po istinitim događajima koje je iguman Dimitrije Plečević opisao u svojoj knjizi "Manastir Tumane: Čudo ljubavi Božije", glume i Nebojša Dugalić (Bojan), Paulina Manov (Jelena), Anđelika Simić (Ana) i drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija