• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2022

19:00

TUGA NE PROLAZI, VOLEĆU TE ZAUVEK! Nikola Kojo neutešan, smrt u porodici je sve promenila!

Kultura

TUGA NE PROLAZI, VOLEĆU TE ZAUVEK! Nikola Kojo neutešan, smrt u porodici je sve promenila!

Podeli vest

Iz časa u čas tuga Nikole Koje sve je veća. Čitava porodica glumca neutešna je a razlog je smrt člana porodice.

Naime, dramski umetnik, koji inače nema običaj da intimu iznosi pred javnost, sa pratiocima na "Instagramu" podelio je informaciju da mu je preminuo otac i to još pre godinu dana. Iako je dosta vremena od smrti dragog roditelja prošlo Nikola je tek sad na dan godišnjice smrti osetio potrebu da se još jednom oprosti od oca i poruči mu dirljive reči.

- Htedoh pre godinu dana da objavim da si se preselio i da ćes mi nedostajati zauvek. Da ti zahvalim za sve dobro i lepo što sam od tebe naučio i nasledio. Sada moram da ti kažem da si bio najdivniji i najnežniji otac, da tuga ne prolazi i da ću te voleti zauvek, jer tako je to sa pravim ljubavima i pravim očevima. Tvoj sin Nikola.

Nesumnjivo je da će tuga Nikole Koje zauvek zbog smrti oca ostati u srcu glumca, koji utehu pokušava da pronađe u zagrljajima supruge Aleksandre i tri ćerke. Njegove omiljene devojke trude se da mu osmeh vrate na lice, dok isto to on sam pokušava kroz posao. Od momenta kada se doznalo da ga je otac zauvek napustio, fanovi mu šalju reči podrške, kolege i prijatelji takođe.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17