• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.12.2022

08:39

(FOTO ) NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA SLOBODA MIĆALOVIĆ BEZ ŠMINKE!

ATA Images

Kultura

(FOTO ) NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA SLOBODA MIĆALOVIĆ BEZ ŠMINKE!

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović jedna je od najlepših i najnegovanijih dama na domaćoj javnoj sceni, a njene fotografije koje često deli sa svojim fanovima to i dokazuju.

Naime, popularna brineta je na društvenoj mreži Instagram veoma aktivna i tamo sa svojim pratiocima deli kako poslovne, tako i privatne trenutke.

Sloboda Mićalović je objavila selfi fotografiju koja je privukla ogromnu pažnju njenih fanova.

Foto: printscreen/Instagram

Sloboda bez šminke

Naime, glumica je pozirala bez trunke šminke i čuvenih filtera, u totalno opuštenom izdanju, nakon napornog dana, spremna za spavanje.

- Red, rad i disciplina - poručila je Sloboda.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija