• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.01.2023

14:21

DA LI JE OVO REALNO! Lidija Vukićević pozirala razgolićena - noge podigla na stolicu, i pokazala TELO BEZ MANE

printscreen instagram

Kultura

DA LI JE OVO REALNO! Lidija Vukićević pozirala razgolićena - noge podigla na stolicu, i pokazala TELO BEZ MANE

Podeli vest

Glumica Lidija Vukićević je poznata kao neko ko drži do sebe i vodi računa o svom izgledu, a najnovijom fotkom je dokazala da je pobedila vreme i se*sepilom oduzela dah

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od naših najlepših i najzanosnijih glumica, a taj epitet opravdava i u sedmoj deceniji života.

Na vitkoj liniji i savršenoj građi mogle bi da joj pozavide i tri puta mlađe devojke, a Lidija je očigledno svesna svojih kvaliteta, pa se ne libi da to i pokaže pratiocima na društvenim mrežama.

Ona je pozirala u kratkoj, lepršavoj, letnjoj haljinici u svom domu, a gole noge je podigla na stolicu. Svi gledaju u njene zategnute noge, ali i donji veš, koji se ne nazire ispod haljine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija