• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

31.01.2023

19:15

(FOTO) VRELE SEKSI SCENE O KOJIMA SE PRIČA, ISPALE JOJ NEMIRNE GRUDI! Viktor Savić i Jovana Stojiljković pokazali svoje umeće!

printscreen

Kultura

(FOTO) VRELE SEKSI SCENE O KOJIMA SE PRIČA, ISPALE JOJ NEMIRNE GRUDI! Viktor Savić i Jovana Stojiljković pokazali svoje umeće!

Podeli vest

Jovana Stojiljković i Viktor Savić su u četvrtoj epizodi serije "Vera", imali vrele seksi scene koje su obeležile epizodu i o kojima se spekuliše, a lavinu komentara izazvale su gole grudi mlade glumice.

Nakon što su autori ove priče odlučili da pokažu kako su se voleli mlada špijunka i advokat, kao i kako je izgledala njihova ljubavna priča, definitivno njihov intimni odnos je nešto o čemu se spekuliše.

Milivoje je bio njena prva velika ljubav, ali je rešio da ode iz njihovog rodnog grada Leskovca u Ameriku kako bi završio fakultet, što je Veru nateralo da se uda, ali brak joj nije uspeo, pa je svoju sreću potražila u Beogradu.

Foto: printscreen

 

Vera se zaposlila u štampariji kao čistačica, jer nije usepla da nađe posao kao novinarka, a kako se ne bi vraćala u svoj rodni grad prihvatila je posao.  

Gledaoci su imali priliku da na malim ekranima gledaju seksi scenu koja je bila vrlo realna i strastvena, puna varnica.

Foto: printscreen

 

Akcija se dešavala u staroj trošnoj šupi gde je glumica Jovana Stojiljković, koja glumi Veru je glumca dočekala već polugola što je njega oduševilo, pa je navalio na nju. 

Viktor Savić koji igra Milivoja, odmah je krenuo da joj otkopčava košulju a ona mu je brže bolje pritekla u pomoć.

Nakon što su se oslobodili nepotrebnih stvari, Vera i Milivoje su krenuli žestoko. Njihove mimike lica, uzdasi i poljupci su delovali previše stvarni da se postavlja pitanje šta se zapravo desilo onamo gde kamera nije mogla da uhvati kadar.

U jednom trenutku da scena bude još uzbudljivija, jasno se vide i Verine grudi, o kojima se spekuliše i koje su izazvale lavinu komentara.

Nema sumnje da su reditelji znali šta rade i koga biraju za ovakve scene, jer se nakon ove epizode spekuliše o mladoj glumici koja je pomutila pamet svojim oblinama.

Jovana Stojiljković je do drugog razreda osnovne išla je u školu glume Nenada Nenadovića, a u trećoj godini srednje dobija svoju prvu ulogu u filmu Klip.

Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Dragana Petrovića.

Mlada glumica nagrađena je za ulogu Maje u filmu Panama, za najbolju žensku ulogu niških filmskih festivala Carica Teodora, festivala Цинема цитy u Novom Sadu i filmskom festivalu LIFFE u Leskovcu.

Takođe, Jovana je nagrađena za ulogu Dunje u kratkom filmu Grad i najbolju žensku ulogu na Filmskom festivalu u Sarajevu. 

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija