• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2023

18:21

OVO JE SIN ALEKSANDRA BERČEKA! Deo je ekipe brojnih serija i filmova izgradio je uspešnu karijeru, evo čime se bavi!

Kultura

OVO JE SIN ALEKSANDRA BERČEKA! Deo je ekipe brojnih serija i filmova izgradio je uspešnu karijeru, evo čime se bavi!

Podeli vest

Aleksandar Berček važi za srpskog glumca sa impozantnom karijerom, a malo ko zna da njegov sin Nikola Berček ide stopama svoga oca. U ostvarenjima brojnih serija i filmova nalazi se njegovo ime.

Nikola se bavi i produkcijom, te je kao producent bio član ekipe "Smrdljive bajke", "Brata Dejana", "Pada u raj", "Ivkove slave", "Buđenja iz mrtvih".

Sin popularnog glumca bio je scenograf filma "Pad u raj", asistent scenografije filma "T.T. sindrom", asistent producenta filma "Nož".

Očigledno je da zaljubljenost u film nosi u genima i poseduje zavidni talenat, a nadaren je i za muziku.

Inače, Aleksandar Berček važi za glumca koji se dobro snalazi u komediji kao i u drami, a njegovi likovi i uloge koje je odigrao ostaće zauvek upaćene.

Teško je pronaći slabo odigranu ulogu u karijeri Aleksandra, ali on će definitivno ostati upamćen po delima koja su upečatljiva.

Foto: printscreen

 

Među njima je film "Specijalno vaspitanje" gde je odigrao ulogu traumatizovanog mladića Ljupčeta koji je bez svoje krivice u popravnom domu, a pored svih problema ne govori.

Ne manje važna uloga je u filmskom ostvarenju "Majstori, majstori" gde Berček igra Đoku Viskija, profesora koji je razočaran u život, pa se propio.

Berček je maestralno odigrao Miloša Obrenovića u filmu "Karađorđeva smrt", ali tu su i filmovi "Dečko koji obećava", "Ko to tamo peva", "Kvar", "Život je čudo", "Šešir profesora Koste Vujića", "Nacionalna klasa", "Otpisani", "Južni vetar" kao i mnogi drugi.

Foto: tanjug

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

FILMSKA INDUSTRIJA JE ŽIVA MAFIJA. AKO NISI SA NEKIM U RODBINSKIM VEZAMA NE MOŽEŠ TAMO NI DA PRISMRDIŠ.

Nepotista

pre 1 godinu

Izedu mi m*da obojica zbog takvih mnogo talentovane dece ne mogu da upadnu ma fakultete. Postali smo zemlja čistog nepotizma u svim sferama i profesijama.

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!
Estrada

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

16.03.2023

09:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija