• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. S.

11.05.2023

07:00

MLADA GLUMICA IMALA TREMU ZBOG STARIJIH I ISKUSNIJIH KOLEGA: "Plašila sam se Lauša i Vojina!"

Kultura

MLADA GLUMICA IMALA TREMU ZBOG STARIJIH I ISKUSNIJIH KOLEGA: "Plašila sam se Lauša i Vojina!"

Podeli vest

Žarko Laušević i Vojin Ćetković su mi pomogli da postanem glumica - kaže Ivana Zečević, zvezda serije "Kalkanski krugovi".

Glumica za Informer otkriva kako se snašla na snimanju, zbog čega je imala neviđenu tremu i ko joj je pružio najveću podršku. 

Vojin me gleda kao svoju treću ćerku, a rad sa Žarkom je privilegija koju retko koji glumac iskusi- kaže Ivana.

Da li vam je bilo naporno na snimanjima serije "Kalkanski krugovi"?

- Pre dve godine, kada sam snimala prvu sezonu, ovaj projekat je za mene bio ogroman zalogaj. Imali smo naporne pripreme, jer je moja uloga glumački zahtevna. Prve probe sam radila s Lauševićem i Vojinom, koji su mi pomogli da se otvorim i budem ovo što sam danas. Rad na samom početku projekta je bio veoma zastrašujući, jer smo se dogovorili da snimanje počnemo od najvažnijih scena, pa da onda radimo one lakše. Mnogo sam se plašila. Ali čim smo krenuli da radimo, došla sam sebi. Dobila sam energiju i sve je išlo svojim tokom. 

Foto: printscreen

 


U kojoj meri su vam starije kolege pomogle da prebrodite strah?


- Mnogo! Vojin me je od samog početka gledao kao treću ćerku. Sa Žarkom je bilo uživanje raditi, ali i privilegija koju nema svako u životu. Obojica su vanserijski glumci, da sam birala s kim ću deliti kadar, ne bih bolje izabrala. Mnogo mi je značila energija koju su mi pružali. Više nego da su došli i rekli mi: "Dete, super si, dobro radiš posao". 

Snimaćemo i treću sezonu serije "Kalkanski krugovi". Imam tremu jer ne znam šta me čeka- dodaje mlada glumica. 


Da li ste imali tremu što treba da delite kadar s vrhunskim glumcima poput Lauša i Ćetkovića?


- O, da! U prvoj sezoni sam imala ogromnu frku, ali sada je više nemam. Mada, najveću tremu imam od snimanja treće sezone.

Foto: printscreen Instagram samopavle

 

Zašto?

- Zato što ne znam šta me čeka. Načula sam u kom će smeru ići dalja dešavanja u seriji, pa mi već sada nije svejedno. Imam tremu, ali onu pozitivnu. Uskoro počinje snimanje. Jedva čekam!  

Seka Sablić me je zasmejavala


Ivana Zečević kaže da ju je Seka Sablić zasmejavala tokom snimanja drugog dela filma "Munje: Opet!"


Da li ste strahovali kakve će biti reakcije publike? 


- Ne, jer ne želim time da se opterećujem ni da se stresiram. Naučila sam da se prepustim. Srećom, kritike su bile i više nego pozitivne. Na setu je bila sjajna atmosfera. Seka je pravo blago, i kao čovek, i kao glumica. Osim što mi je dala savete za glumu i pomogla mi da se bolje snađem na setu, sve vreme me je zasmejavala. Pričala mi je brojne dogodovštine iz bogate karijere, baš sam se slatko smejala - kaže glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17