• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/G.T

20.05.2023

18:45

PRODALA STAN U NJUJORKU KAKO BI OTVORILA FARMU! Izabela Roselini: Nisam očekivala da ću u 70 godina imati novu karijeru! (VIDEO)

Informer

Kultura

PRODALA STAN U NJUJORKU KAKO BI OTVORILA FARMU! Izabela Roselini: Nisam očekivala da ću u 70 godina imati novu karijeru! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Izabela Roselini došla je u Beograd povodom izvođenja njene autorske predstave "Darvinov osmeh" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Predstava se izvodi na engleskom jeziku sa titlom na srpski, a predstavlja svojevrsnu lekciju o evoluciji i glumi. Roselini istražuje kako je empatija, koja je ujedno temelj glume, neophodna za proučavanje ponašanja životinja.

Dolazak u Beograd glumice poznate po filmovima poput "Plavog somota" (1986) i "Smrt joj pristaje" (1992), vezan je za preporuku njenog prijatelja baletana Mihaila Barišnjikova, koji "ima devet pasa u Njujorku, a Isabel čitavu farmu životinja".

Ona je danas na konferenciji za medije objasnila kako je došlo do promene u njenoj karijeri i šta je nagnalo da se odluči i posveti proučavanju ponašanja životinja. 

Foto: Informer

- Dugo vremena sam radila kao maneken i glumica i kako je sa godinama bilo manje posla odlučila sam da se vratim u Univerzitet i upisala sam master životinjsko ponašanje i ta farma je rezultat mog rada. Moja umetnička duša postoji i pored toga što sam otišla na Univerzitet i vremena koje sam provela na farmi, počela sam da snimam kratke filmove koje sam objavljivala na Youtube kanalu vezano za ponašanje životinja i postala su veliki hit, pa nisam očekivala da imam novu karijeru u 70 godina svog života - rekla je Izabela 

Izabela Roselini prodala je stan u Njujorku kako bi otvorila farmu sa domaćim životinjama u jednom mestu udaljenom 100 kilometara od velike jabuke. Ona je pre nekoliko dana primila nagradu u Rimu, zvana "Davidovo delo" koja je u Italiji popularna koliko i dodela oskara.

- Za par dana sam promenila nekoliko puta vremenske zone iz Njujorka sam došla u Italiju da bih primila nagradu, nakon toga se vratila u Ameriku i evo sada u Srbiju kako bih igrala predstavu “Darvinov osmeh”.

 

Od porodice ima, sina do 30 godina i ćerku od 40, unuka i unuku. Svi žive blizu farme i svi su jedna velika i srećna porodica što je jako neobično za Ameriku jer znamo da se tamo deca odvajaju od roditelja već kada napune 16 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija