• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić - A. Jovanović

07.06.2016

12:07

HIT! Kristijan piše knjigu O SEKSU SA STANIJOM!

Rijaliti

HIT! Kristijan piše knjigu O SEKSU SA STANIJOM!

Podeli vest

Kristijan Golubović je odlučio da napiše biografiju u kojoj će poseban deo biti posvećen njegovom učešću u Farmi 6

Objaviće i detalje svog odnosa sa Miloradom Ulemekom Legijom, Dušanom Spasojevićem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Andrijom Draškovićem

Kontroverzni Kristijan Golubović odlučio je da napiše knjigu u kojoj će otkriti sve detalje o seksu sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Milošević Balerinom. Žestoki momak trenutno je na odsluženju četvorogodišnje zatvorske kazne u požarevačkoj "Zabeli", a vreme će iskoristiti da otkrije sve pikantne detalje sa Farme 6.

Golubović će se u knjizi baviti svojim detinjstvom, druženjem s kriminalcima, ali će pisati i o doživljajima u rijalitiju.


KRISTIJAN POKUŠAO DA SE UBIJE: Zbog Stanije se isekao metalnim predmetom po telu!

- Kristijan već neko vreme želi da napiše knjigu o svom životu, a sada ima dovoljno vremena za to. Poseban deo biće posvećen "Farmi". On tvrdi da jedva čeka da raskrinka neke učesnike, poput Stanije Dobrojević. Ispričao mi je da je sa njom i Balerinom ima seksualni odnos na imanju. Verovatno će to konačno u knjizi priznati - tvrdi Golubovićev prijatelj, i dodaje:

Pevačice u strahu

Kristijan neće zaobići ni estradu.
- Kiki se družio s brojnim pevačicama, a s mnogima je bio i u vezi. Odlučio je da i o tome piše, ali će neka imena i dalje ostati tajna zato što su one sada udate, imaju decu. Ne želi da im pravi pakao od života - priča njegov drug.

- Stanija ga je razočarala i želi da ljudima pokaže njeno pravo lice. S Balerinom je takođe prošao sve i svašta i misli da je interesantno da ona bude jedna od junakinja.

Bivši "farmer" će sa javnošću podeliti i brojne tajne iz srpskog podzemlja,

- U knjizi će biti detalji njegovog odnosa sa Miloradom Ulemekom Legijom, Dušanom Spasojevićem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Andrijom Draškovićem. On će otkriti i da li je zaista trebalo da izvrši atentat na Vojislava Šešelja, ali i šta se stvarno desilo sa Aleksandrom Kneževićem Kneletom - ističe njegov drug.


(FOTO) STANIJA TVRDA SRCA: Kristijan je MRTAV za mene, nikada ga neću posetiti u zatvoru!
 

Stanija: Nikad me neće preboleti

Stanija Dobrojević tvrdi da ne brine da li će Golubović razotkriti njene tajne:
- I dalje razmišlja o meni i piše o našem odnosu? Znam da sam ostavila veliki trag u njegovom životu i da me nikad neće preboleti. Ja sam na njega stavila tačku kad sam mu poklonila 12.500 evra.

Golubović je većinu života proveo po zatvorima, pa će jedan segment biti posvećen i njegovom životu iza rešetaka.

- Pisaće i o bekstvu iz grčkog zatvora "Malandrino". Osvrnuće se i na spektakularan beg, kad je skočio sa drugog sprata zgrade Petog opštinskog suda i tom prilikom slomio obe noge - ističe naš sagovornik.

Kristijanov advokat Gvozden Grgur potvrdio nam je da je njegov klijent pominjao da bi voleo da napiše knjigu.

- Kristijan mi je ranije pričao da će napisati knjigu, ali mislim da do sada to nije učinio. Ne znam o čemu će pisati, kakve tajne on krije i koga sve može da raskrinka, jer nas dvojica ne pričamo o tim stvarima, imamo strogo poslovan odnos - kaže Grgur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pisac

pre 7 godina

to ce biti najprodavanija knjiga u srba na sledecem sajmu. bestseler u najavi

Dule

pre 7 godina

Једва чекам да Кикијева књига изађе из штампе.

Mara

pre 7 godina

Pa ko njemu veruje. I ovako je rekao da je mnoge stvari slagao radi rijalitija.

nada

pre 7 godina

Sta taj jadnik uopste moze napisati osim lazi ! Naravno imace vremena a i u sebi racunicu misleci kasnije na prodaju. Samo budala moze jednoga dana kupiti tu knjigu ako uopste i izadje !!!!!!!!!!

vojislav

pre 7 godina

to ce biti ja mislim najtanja knjiga na svetu,sta on toliko ima pisati o seksu sa stanijom za 8 sati boravka u hotelu,kolika to debela knjiga ima da bude

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17