• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.02.2018

08:37

LUNA POBESNELA! Iznerviralo je pitanje novinarke pa otkrila tajnu!

Rijaliti

LUNA POBESNELA! Iznerviralo je pitanje novinarke pa otkrila tajnu!

Podeli vest

Sinoć se prvi put desilo da Lunu Đogani isprovocira pitanje novinarke iz studija Zadruge

Sloba Radanović je više puta pričao kako je njegova supruga Kristina Kija Kockar bila veoma zahtevna u braku i da mu je stalno naređivala.

Novinarka se nadovezala na ovu priču.

- Kija ti je tokom braka postavljala uslove, a Luna ti je rekla da ako se još jednom obratiš Kiji da ste završili vezu. Zar to isto nije uslov? - upitala je.

Sloba je pokušao da se izvuče.

- Ja sam to tako odabrao, sa kim ću biti, sa kim ću završiti - rekao je Sloba.

Međutim, ovo je posebno iznerviralo Lunu, koja je rekla da nije istina da mu je naredila da ne sme da priča sa Kijom.

Kada je novinarka rekla Luni da ustane i objasni sve, ona je rekla "neću" i ostala da sedi.

Na kraju je ipak ustala, ali je bila veoma nervozna i objasnila da je ona odlučila da ne priča sa Kijom, a Sloba može.

- Vi očekujete da ja raskinem s njim? Hoćete li onda biti srećni? - besnela je Luna.

Luna je bila toliko besna, da je otkrila nešto što su krili.

Ona je rekla da je Sloba odlučio da prekine komunikaciju sa Kijom, jer mu je Mina prenela neku prljavštinu o njoj iz spoljnog sveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gojko Mijuskovic

pre 6 godina

Ko je gledao video je da Luna gubi a da je Kija sve jaca i stabilnija. Kazem gubi jer dobiti Slobu pa i nije bas neki uspeh.????????????

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija