• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

25.11.2018

13:40

(VIEO) ŠIFRA 432? Sloba odgovorio zašto je Luna izgovarala baš ove brojeve dok ga je uplakana dozivala!

Rijaliti

(VIEO) ŠIFRA 432? Sloba odgovorio zašto je Luna izgovarala baš ove brojeve dok ga je uplakana dozivala!

Podeli vest

Posle svega što su zajedno preživeli u "Zadruzi", Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se pod istim krovom oči u oči našli u noći između utorka i srede, kada je pevač zabavljao stanovnike velelepnog grada nadomak Beograda

Od tog trenutka, koji su uživo na Pinku pratili milioni gledalaca, domaća javnost ne prestaje da bruji o njihovom susretu, pa tako i o jednom detalju koji je zaintrigirao mnoge.

Luna je po Slobinom napuštanju "Zadruge" preplakala veče u pabu, gde su je tešili brat Adam Đogani i pevač Savo Perović. Ona se sve vreme gušila u suzama i dozivala Slobu, a onda, na iznenađenje mnogih, nekoliko puta zaredom izgovorila broj 432, što niko nije znao na koji način da protumači.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja bih te volela, Slobice, ljubavice moja... Tele moje! 432, 432, ljubav, telence moje... Ja sam te volela, život sam htela da ti dam - rekla je, između ostalog, Luna, čime je izazvala haos na društvenim mrežama.

Zbog broja 432 pokrenute su razne priče - od toga da je u pitanju tajna šifra znana samo Luni i Slobi, do toga da njih dvoje imaju tajni plan i dogovor koji skrivaju od javnosti, a kako ne bismo nagađali, pozvali smo popularnog pevača koji nam je ukratko objasnio:

Foto: printscreen RTV Pink

- Ma, kakav dogovor! Ona je mene tako zvala ranije... Nisu u pitanju nikakve teorije zavere, nikakav dogovor ne postoji - objasnio je Sloba za Pink.rs.

Trenutka u kom Luna izgovara brojeve koji su podigli toliku prašinu na društvenim mrežama prisetite se u nastavku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Viki

pre 5 godina

Verovatno je broj hotelske sobe u kojoj su se prvi put smuvali još pre Zadruge...

Anja

pre 5 godina

Odvesti devojku na lecenje, losa gluma, zeli sazaljenje po svaku cenu, ovo sta je sebi dozvolila je odvratno, sta reci o devojci koja je imala seks na tri metra od njegove zene. Idi kuci kada ti nije dobro

milosevic

pre 5 godina

Folirantkinja sa sifrom! Pitajte Anabelu sto znaci ta sifra , one se mnogo razumeju u te gluposti sto rece Saska Karan!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija