• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

17.12.2018

08:27

(VIDEO) SKANDAL USRED NOĆI: ADAM ZATRPAO BRENDONA SNEGOM, Miki ih jedva smirio! SVE ZBOG LUNE!

Rijaliti

(VIDEO) SKANDAL USRED NOĆI: ADAM ZATRPAO BRENDONA SNEGOM, Miki ih jedva smirio! SVE ZBOG LUNE!

Podeli vest

U raspravi čiji akteri su bili Adam Đogani i Branislav Radonić Brendon povodom provociranja Lune Đogani koja je čula da se njen bivši dečko Sloba Radanović pomirio sa Kristinom Kockar od koje se razveo nekoliko dana posle kraja prve sezone ''Zadruge''

U jednom trenutku rasprave, Adam je rekao da neće dozvoliti Brendonu da spava noćas pa je došao na ideju da ga zatrpa snegom dok spava.

Radonić je ipak bio budan, ali to nije sprečilo Đoganijevog da baci sneg i ohladi ga.

Foto: printscreen RTV Pink

- Hoću samo da poželim laku noć Brendonu - rekao je Adam i bacio sneg na njega.

Foto: printscreen RTV Pink

- Nemoj, ni ja tebi neću to raditi, je l' si normalan ti - rekao je Brendon.

Miki Đuričić je u sobi za rehabilitaciju čuo vrisak koji je Brendon ispustio kada je Adam bacio sneg, pa se umešao tako što je ovog puta govorio Adamu da je vreme da njegova sestra Luna preboli Radanovića.

- Luna je poludela malopre zbog onoga i on ide tu i provocira je, da mogu celu njenu bol bih na mene prebacio, ali tako da se ponaša on. Vrlo dobro vidi da je pala psihički noćas, rekao sam mu da neće spavati - objašnjavao je Adam Mikiju.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ona je debil, treba da ga izbaci iz života. Zagorčao joj je život. Ja bi joj šamar udario kada vidim koliko se nervira oko toga - rekao je Miki.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

Dosta vise skupljanja poena na konto nepodtojece ljubavi.Marko joj dize noge I ljubi a ona pati za Slobom?Ko pri zdravoj pameti moze da poveruje u njene histerije navodno za Slobom.Devojka samo hoce kadar I pare.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17