• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

10.03.2019

08:27

DRAGANA MITAR OSTALA BEZ MUŽA! U njihov stan se uselila ljubavnica, on joj plaća silikone

Rijaliti

DRAGANA MITAR OSTALA BEZ MUŽA! U njihov stan se uselila ljubavnica, on joj plaća silikone

Podeli vest

Jedna od najkomentarisanijih tema u Beloj kući svakako je ljubavni život Dragane Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'', govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života

Dragana je rano jutros komentarisala sa Mikijem Đuričićem kako joj u braku sa Sinišom Dragutinovićem nije bilo idealno, te da ga je zato varala, a Modelsica ni ne sluti šta se dešava napolju dok je ona u rijalitiju. Kako se saznaje, Draganin suprug Siniša trenutno živi sa drugom ženom. Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu.

Siniša nije mogao više da izdrži bez žene, bilo mu je teško, on i Dragana bukvalno ne žive zajedno mesecima, otkad je ona ušla u rijaliti. On sada ima novu devojku koja se nedavno uselila kod njega u stan u kojem je živeo sa Draganom. Ta devojka sada čak čuva i njihovog sina, često ga izvodi u šetnju, brine kao majka o njemu, a i Siniša je procvetao - započinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da je u pitanju mlađa, izuzetno atraktivna devojka kojoj je Dragutinović čak platio i estetske operacije.

Foto: printscreen

Dragana i Siniša


- Siniša se zaljubio kao nikad do sada. Niko ga ne prepoznaje, mnogo se promenio. Kupuje joj sve što ona poželi, a čak je toj devojci platio i estetske operacije koje je želela. Uložio je hiljade i hiljade evra u njen izgled, ali ne žali, lepo mu je sa tom devojkom, a šta će biti kad Dragana bude izašla iz ''Zadruge'', to niko ne zna - rekao je izvor.

Inače, Dragana je više puta isticala da je finansijski zavisna od supruga, budući da je nezaposlena, a šta će se desiti sa njihovim brakom kada ona napusti ''Zadrugu 2'', možemo samo da nagađamo.

(VIDEO) SVI SU VIDELI KAKO ČAČKAŠ GOLU PI*KU! Žestok okršaj Stanije i Dragane Mitar, iznele najprljavije stvari jedne o drugoj!

 

(FOTO) DRAGANA JE MUŽA PREVARILA SAMO SEDAM DANA POSLE SVADBE: Ovako su izgledali na venčanju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija