• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

29.05.2019

17:59

(VIDEO) MATORA BESNELA POSLE OBRAČUNA SA KULIĆKAMA: One su najveće zlo, ja to u životu nisam videla!

Rijaliti

(VIDEO) MATORA BESNELA POSLE OBRAČUNA SA KULIĆKAMA: One su najveće zlo, ja to u životu nisam videla!

Podeli vest

Tokom današnjeg porodičnog sastanka došlo je do žestoke svađe između Marije i Miljane Kulić i Jovane Tomić Matore. One su bile i na granici fizičkog okršaja, zbog čega je odmah reagovalo obezbeđenje koje ih je razdvojilo

Matora je nakon toga otišla u Hotel sa svojom devojkom Sanjom Stanković, te je pričala o ovom sukobu.

(VIDEO) ŽENSKA TUČA U ZADRUZI! Sevale pesnice, letele čaše! OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO!

- Da sam ja nekome rekla "J*bem ti sestru, brata, silovana si" i da klekne ta osoba da me zamoli da to ne radim, ja kao čovek ne bi mogla više to da radim. To mi je dokaz koliko su zlo, ja to u životu nisam videla. "Moja ćerka je izašla na binu da pokaže kako je zgodna" a posle mene proziva kakva sam debela i kako mi stoji haljina, ja sam ustala i lupala Miljanu po d*petu, Marija se iznervirala i iz sve snage me udarila po dupetu - govorila je Matora dok ju je Sanja samo slušala.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17