• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

16.09.2019

21:22

(VIDEO) OTAC NIJE ŽELEO DA ME PRIZNA! Novinar Informera Ivan Gajić šokirao Sašku Karan svojom potresnom životnom pričom!

Rijaliti

(VIDEO) OTAC NIJE ŽELEO DA ME PRIZNA! Novinar Informera Ivan Gajić šokirao Sašku Karan svojom potresnom životnom pričom!

Podeli vest

Novina Informera i jedan od učesnika Zadruge 3, Ivan Gajić je tokom večeri priznao svojoj rijaliti cimerki Saški Karan da se loza Gajića polako gasi i da će on vremenom promeniti svoje prezime

Naime, Gajić je otkrio Saški kako je zapravo nastala familija Gajića, a njegova priča je ostavila u šoku pevačicu.

- Ujak je sve vreme bio ubeđen da njemu neko nešto radi. On čuje za nekog čoveka kod Kragujevca gde on sedi za stolom. Taj čovek te pita dva, tri pitanja i on je nacrtao tada imanje gde su mama i deda živeli. Nacrtao je potok i rudnike i objasnio joj je da smo mi trebali da budemo Stevuljevići. Postojale su dve porodice Stevuljevići i Gajići. Stevuljići su imali šestoro dece i bili su siromašni, Gajići nisu imali dece i bili su bogati. Dvoje od te dece su Stevuljevići dali Gajićima, a jedno od njih je bio moj pradeda - pričao je Gajić, a onda nastavio:

Gajići je trebalo da se zatru. Nešto se desilo, pa je zbog nečega što ima veze sa brojem dva ta loza nastavila da postoji. Od pradede je samo ostala moja majka koja ima mene, i ja nosim njeno prezime, jer tata nije želelo da me prizna i moj ujak koji ima sina i ćerku, sina su mu ubili, ćerka se udala, tako da se prezime ne nastavlja. Sa te srane se naše prezime gubi, ima još jedan rođak koji ima dvoje dece. Tako da se zapravo naša loza sužava. Rekli su nam da promenimo prezime prirodnim putem. Ako mi se ukaže prilika, ja ću da se venčam za papire, baš me briga kako ću da se prezivam.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17