• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

27.09.2019

18:26

(VIDEO) DISKVALIFIKACIJA! Veliki šef odlučio da je za njega učešće u 'ZADRUZI 3' završeno, a onda...

Rijaliti

(VIDEO) DISKVALIFIKACIJA! Veliki šef odlučio da je za njega učešće u 'ZADRUZI 3' završeno, a onda...

Podeli vest

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te je ovonedeljni vođa Bane Čolak pročitao saopštenje pred svima

- Imamo važno obaveštenje za vas, doneli smo odluku da je Dražen Bakić diskvalifikovan nakon detaljnog pregledanja snimka. Pored toga,vreme je da počne radio emisije ,,Sedi dole". Danas će vaša radio emisija biti emitovana osim na televiziji Pink i na Pink radiju na frekvenciji 91.3 MHz. Nadamo se da će zadrugari koji ne učestvuju u emisiji slušati šta su im Kandić i Milošević pripremili i da pojedini neće spavati, kako ne bismo morali da kažnjavamo - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Voditelji su se odmah uputili u studio iz kog će se obraćati zadrugarima i gledaocima. A Dražena su izveli iz zatvorske ćelija van rijalitija.

Foto: Printscreen TV Pink

Podsetimo, u toku emisije ,,Pitanja gledalaca", Dražen Bakić je ničim izazvan fizički nasrnuo na novinara Marka Đedovića i udario ga, zbog čega je odmah napustio emisiju i završio u zatvoru.

Kako Veliki šef ne toleriše agresivnost i nedolično ponašanje, najpre je kaznio Bakića mesečnim honorarom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17