• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

17.10.2019

08:31

UMISLIO SI DA SI NEKA ZVEZDA! Gagi Đogani opleo po Slobi Radanoviću (VIDEO)

Rijaliti

UMISLIO SI DA SI NEKA ZVEZDA! Gagi Đogani opleo po Slobi Radanoviću (VIDEO)

Podeli vest

Gagi Đogani izneo je pred nekolicinom učenika Zadruge svoje mišljenje o Slobodanu Radanoviću, koji je bio sa njegovom ćerkom Lunom, i stavio do znanja da preko nekih stvari još uvek nije prešao

- Nikad se nije javio telefonom da kaže: "Ej, Gagi, hvala na podršci, što si bio tu"... Plejstejšn sam mu ja doneo. Bio sam tu za njih. Pa, čekaj, kakav je to čovek? - žalio se Gagi Lepom Mići i ostalima.

- Gostovao je u emisijama... Pričaš tako škrto o Luni kao da nisi nikad bio sa njom, kao da je nikad nisi voleo. Kakav si ti to čovek? Bio sam kod Draginje, da im dam podršku, žena je bila u haosu... Na kraju je ispalo da se ja kao šlihtam - ispričao je Gagi, ali ni to nije bilo sve.

- Nije hteo na finalu Zadruge da se pozdravi sa mnom. Pa, jesam ja zaslužio to? Čekaj, druže, juče si počeo da pevaš, umislio si da si neka zvezda? Juče si počeo... Ja ti želim sve najbolje, da si živ i zdrav, sinko moj... Ali šta sam ti ja uradio da ti novinarima govoriš da nećeš da se pozdraviš sa mnom? - rekao je gagi.

- Meni nije svejedno. Toliko sam bio uz njih, podržavao sam ga, rekao Luni da bude uz Slobu, video da se zaljubila... - rekao je Gagi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17