• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

02.11.2019

13:12

MILIJANI NIJE DOBRO! Milojko tražio OVO OD PRODUKCIJE, deda povukao potez koji NIKO NIJE očekivao!

Rijaliti

MILIJANI NIJE DOBRO! Milojko tražio OVO OD PRODUKCIJE, deda povukao potez koji NIKO NIJE očekivao!

Podeli vest

Ukućani luksuzne vile "Parova" videli su na video snimcima akciju Milijane Božić i Nemanje Stamatovića Žapca, ali Milojko ne veruje da se zaista desilo nešto više od poljupca

Kako bi saznao istinu, on je povukao neočekivan potez i od produkcije je zatražio poligraf.

 - Hajde neka neko dokaže! Zato neka idu na poligraf! Ja sam nju svojevremeno savetovao da nađe momka, ne trebaju njoj matori ljudi, ona je lepa devojka. Neka kaže da li je imala boljeg savetnika od mene - rekao je Milojko i počeo da priča kako je sve započelo.

 - Ja sam se razboleo i trebao sam da operišem srce i ona je preko mog sestrića čula da treba da odem na operaciju. Ona je rekla da će me gledati. Ona je u to vreme išla sa mojim drugom, ja sam sve to znao -  ispričao je Milojko.

Milojko je pokazao spremnost da sve oprosti svojoj ženi, ali sve ima svoju granicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17