• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

07.11.2019

10:35

KIJA I SLOBA NAS PROGANJAJU! Anabelina ŠOK izjava - bivši supružnici povukli NEVEROVATAN potez! Žele da UNIŠTE Đoganijeve

Rijaliti

KIJA I SLOBA NAS PROGANJAJU! Anabelina ŠOK izjava - bivši supružnici povukli NEVEROVATAN potez! Žele da UNIŠTE Đoganijeve

Podeli vest

Atijaslova je u neverici: "Cela ova priča je neverovatna i progoniteljska! Preko glave nam je da neko konstantno dobija prostor u medijima na naš račun i da se na očigledan način pravi marketing preko nas"

Nakon skandala koji se dogodio između Slobodana Radanovića i njegove bivše supruge Kristine Kije Kockar u pevačevom stanu, bivši supružnici rešili su da zakopaju ratne sekire, pa se u javnosti pojavljuju kao da se ništa nije dogodilo.

POSVETIO PESMU BIVŠOJ: Sloba izbacio NOVI HIT, a u spotu atraktivna PLAVUŠA! Radanović u potpuno drugačijem fazonu (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Oni su odlučili da kupe stan u istoj zgradi u kojoj živi Anabela, majka Lune Đogani. Pre nekoliko nedelja, paparaci su baš tamo uslikali Radanovića, a dve nedelje kasnije, u tu istu zgradu je ušla i bivša zadrugarka i njegova bivša supruga Kristina.

Foto: TV Pink printscreen

Iako oni tvrde da stan koji kupuju nije isti, niti da se nalazi u Anabelinoj zgradi, činjenice govore suprotno, piše "Alo". Šokantno je da Kija i Sloba baš od celog Beograda, žele stan baš u Anabelinoj zgradi, a to je iznenadilo i Anabelu koja se trenutno nalazi sa Lunom u Švedskoj, gde spremaju novu Luninu pesmu.

PRVA SLIKA! Luni pozlilo, završila u HITNOJ! Sada se oglasila - evo kako IZGLEDA i kako se oseća! Svi ZABRINUTI za nju (FOTO)

- Zaista sam šokirana činjenicom da gledaju stan u mojoj zgradi i da žele da mi se dosele iznad glave. Mi se bavimo isključivo našim životima i preko glave nam je da neko konstantno dobija prostor u medijima na naš račun i da se na očigledan način pravi marketing preko nas - rekla je Anabela za gorepomenuti list.

Foto: Informer HIT

- U mojoj zgradi postoji jedan stan koji se prodaje, tako da je jasno da njih dvoje gledaju jednu nekretninu da kupe. Ako žele da se dosele, čestitam im, neka uživaju i neka im je sa srećom, iako mi je cela ova priča neverovatna i progoniteljska, ali dobro, svako gradi svoj život i karijeru kako želi - završila je Anabela.

Najnovije vesti o "Zadruzi" pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Intervju Edite Aradinović - o Baki Prasetu i svemu što joj se sada dešava




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Jadnici,pacenici zele jos i jos,nikada im dosta ne bilo.Sve ce im se to vratiti;vec se vraca.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17