• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

30.12.2019

19:10 >> 19:12

MATORA ĆE DOBITI DRUGI GIPS OD MENE! Sanja oplela po Tomićevoj, a onda je NAJAVILA PROVOKATIVNI VIDEO! A tek ŠTA je rekla za Draganu Mitar!

Rijaliti

MATORA ĆE DOBITI DRUGI GIPS OD MENE! Sanja oplela po Tomićevoj, a onda je NAJAVILA PROVOKATIVNI VIDEO! A tek ŠTA je rekla za Draganu Mitar!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Sanja Stanković zablistala je na snimanju novogodišnje emisije "Amidži šou", i to u crvenoj haljini, koju je sama dizajnirala

- Crvena boja, uhvatila me je praznična euforija. Neću nigde slaviti Novu godinu, pa da obučem crveno - rekla nam je Sanja.

Kako već tradicionalno Veliki šef organizuje novogodišnje posete zadrugarima od strane njima bliskih ljudi, atraktivna plavuša progovorila je o novoj sezoni rijalitija "Zadruga", kao i o učešću njene devojke, Jovane Tomović Matore. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za moje divne trepuskice je zaduzena jedna divna gospodja? @lolasun__

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Sep 24, 2019 at 9:54am PDT

 

- Ne bih to propustila, to je jedina prilika da mogu da je vidim. Ulazim sigurno! Dobiće drugi gips od mene kada budem ušla (smeh). Sama je sebi polomila nogu. Na početku je nije bilo nigde, ali popravila se, sad mi je super. Samo ne treba da pije i biće odlično. Zvali su je da komentariše ljude, ne da bude "Prva kuvarica Srbije". Da bude Jovana Tomić Matora - rekla je Sanja.

Kako je Matora nedavno pomogla Stefanu Kandiću Kendiju da iznenadi Milicu Kemez, zapazili smo da Jovana i dalje živi za ljubav, kao i do sad, a onda nas je Sanja iznenadila komentarom.

- Da li je pomogla Kendiju zbog Milice ili zbog sebe, videćemo. Rekla je da joj se Kendi dopada, da nije sa mnom, da bi možda bila sa njim - iznenadila je odgovorom Stankovićeva.

Ovoga puta Sanja je saznala i da je Matora komentarisala Kendijev polni organ, što ju je šokiralo, pa je "udarila" po njoj. 

- Stvarno? Ja to nisam znala. Eto, vidiš. Dug je period do kraja rijalitija, videćemo. Biće kritika! Moje kritike su dobre i realne, ne pričam ništa za njeno zlo - žestoko je odgovorila Sanja, pa otkrila kakvi su joj poslovni planovi. 

- Počela sam da dizajniram haljine i garderobu. Nova pesma se radi. Solo, moja drugi solo. Mogu samo da najavim da će biti 18+. Više video nego pesma, ali pesma je povezana sa videom - otkrila je Sanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For a good photo, it's never cold???️

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Dec 12, 2019 at 8:37am PST

 

Ovih dana Dragana Mitar je ušla u konflikt sa Matorom i Zoricom Marković, kada im je zamerila, kako je rekla, što su se udružile protiv nje, a imale su žestoke konflikte. Takođe, Mitrova je već jednom iznervirala Sanju kada nije prenela tačne informacije koje joj je poslala.

- Ja sam Dragani pre ulaska rekla da mene ne meša u njene i Jovanine svađe, a ona joj je unela dezinformacije. Da sam tužna, da sam ovakva, onakva, da nisam ništa rekla Jovani. A rekla sam da je volim. Jovana je plakala u Rajskom vrtu kod Drvenceta, ja sam poludela tad. I Dragana je imala sukobe sa nama, rekla nam je da je naša veza odvratna, nema pravo da tako nešto komentariše. Veliki ljudi praštaju. Dragana nema prava da priča o tome - ispričala je Sanja i otkrila šta će da pokloni svojoj devojci. 

- Auto mi je pun poklona. Štake su, da može da hoda - našalila se na kraju Sanja.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17