• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

05.03.2020

10:37

UČESNICI RIJALITIJA NI NE SLUTE ŠTA IM SE SPREMA! Slede BRUTALNE kazne - pored oduzimanja HONORANA, moraće da SAKUPLJAJU SMEĆE I ŽVAKE SA ULICA!

Rijaliti

UČESNICI RIJALITIJA NI NE SLUTE ŠTA IM SE SPREMA! Slede BRUTALNE kazne - pored oduzimanja HONORANA, moraće da SAKUPLJAJU SMEĆE I ŽVAKE SA ULICA!

Podeli vest

Učesnici rijaliti programa „Parovi“ svakodnevno krše pravila i ponašaju se neprimereno jedni prema drugima, ali čini se da je tome došao kraj jer je produkcija odlučila da ih pored oduzimanja honorara kažnjava i društveno-korisnim radom

Kako naš izvor otkriva, učesnici su vremenom oguglali na činjenicu da im se zbog kršenja pravila oduzima novac, zbog čega je produkcija morala da nađe još jedno rešenje.

ŠOK! Vanvremenski Merlin prošetao vilom - Parovi PRESTRAVLJENI! Vendi ih UPOZORILA NA OVO!

NEKADAŠNJI RIVALI KONAČNO U LJUBAVI! Gastoz obelodanio PRIVATNE PORUKE - Među mnogim devojkama našla se i DALILA DRAGOJEVIĆ! Dejan će POLUDETI!

- Svi koji prate „Parove“ znaju da se na svakih sat vremena dešava da pojedini učesnici budu novčano kažnjeni i to visokom sumom. Ipak, to je prestalo da ima uticaj na njihovo ponašanje i previše su se opustili. Pored toga što neki ne shvataju ozbiljno kazne, drugi misle da će nadoknaditi izgubljeno. Budući da produkcija sve teže smiruje nasilne i neodgovorne učesnike, rešili su da promene način na koji će ih kažnjavati - priča izvor.

Foto: TV Happy

- Produkcija ima najveći problem sa učesnicima koji su skloni nasilju jer im prilikom fizičkih obračuna uništavaju i inventar. Upravo zbog toga će biti uveden društveno-korisni rad gde će kroz dobra dela ispraviti sve loše što izgovore ili urade jedni drugima - navodi izvor i nabraja šta će sve učesnici rijalitija morati da rade.

PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI! Optužen je za pokušaj UBISTVA, već je imao S*KS pred kamerama, a sada se VRAĆA!

- Društveno-korisni rad učesnika biće praćen kamerama, pa će gledaoci imati priliku da gledaju novi deo rijalitija pod nazivom „Parovi na delu“. Oni će morati da skupljaju smeće sa ulica, uklanjaju žvake, prefarbavaju grafite na zgradama, prazne kante za smeće u parkovima i još mnogo toga - zaključuje izvor za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija