• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

14.04.2020

15:31

"JANJUŠEVA GOSPOĐA..." Majin otac TAKI RASKRINKAO rođenu ćerku - IMA PAKLENI PLAN SA MARKOM!

Rijaliti

"JANJUŠEVA GOSPOĐA..." Majin otac TAKI RASKRINKAO rođenu ćerku - IMA PAKLENI PLAN SA MARKOM!

Podeli vest

Uveren je da njegova ćerka sve radi planski!

Tokom prethodne noći jedna od gorućih tema za crnim stolom svakako je bio odnos Maje Marinković i oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, za koje većina zadrugara u Beloj kući misli da su zaljubljeni jedno u drugo i da su odavno prešli granicu prijateljstva.I dok Janjuš i Maja demantuju da se između njih izrodila ljubav, mnogi ukućani iznose detalje o njima koji ih pobijaju.

KO SE OVAKO OPHODI PREMA DRUGARICI?! Janjuš PONOVO vara ŽENU - Hoće li Maja proći kao LUNA! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Budući da su upravo njih dvoje ovonedeljni potrčci i svi očekuju da će se nešto konkretno desiti između njih u izolaciji, mi smo kontaktirali Majinog oca Radomira Marinkovića, zvanog Taki, koji je odlučio da u potpunosti raskrinka ćerku. Naše prvo pitanje odnosilo se na sinoćnje Janjuševo priznanje da se sa Marinkovićevom mazio i ljubio.

OŽENJENI JANJUŠ PRIZNAO da se LJUBIO sa MAJOM MARINKOVIĆ - nakon toga se OBRATIO ŽENI! (VIDEO)

- Maja vrlo dobro zna gde je i šta je zastupala prošle sezone, tako da nije luda sebi da skače u stomak zbog jednog poljupca da postane najomraženija osoba. Maja je sada iskusan igrač, ovu igru je dobro naučila i to što se druži sa Janjušem je samo njena igra, jer tamo u kući nema s kim da se druži. A on joj odgovara kao prijatelj i naravno da tu nema ništa više od toga. Ja lično svoje dete podržavam uvek, ali je ne bih podržao da napravi pogrešan korak, što znam da ona nema šanse da uradi - kaže Taki za Pink.rs, a imao je šta da poruči i Janjuševoj ženi Eni.

Foto: printscreen/tvpink

- Da se zaista gotive kao prijatelji i da im to druženje odgovara, to ne sumnjam, ma to je rijaliti... Oni se igraju i druže se, jer im prija obostrani humor. Mislim da su ukućani svi ljubomorni na njih pošto su trenutno bitni u kući i sve se vrti oko nihove priče. A mislim da Janjuševa gospođa ne treba da se nervira, jer on voli svoju ženu i dete, i nije lud da napravi glupost. Maja mu je samo drugarica koju gotivi i ništa više, ja sam uveren u to - istakao je njen otac.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17