• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

13:28

LUNA ĐOGANI ZAJECALA ZBOG SVOJIH GRUDI: Brinem da mi se SILIKON...ŠOK!

Rijaliti

LUNA ĐOGANI ZAJECALA ZBOG SVOJIH GRUDI: Brinem da mi se SILIKON...ŠOK!

Podeli vest

U toku emisije "Pitanja gledalaca", Luna Đogani je dobila pitanje u vezi njenih bujnih grudi

- Luna, zašto stalno gledaš u svoje grudi? - glasilo je pitanje pre euditorijumom.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

NAKON SVAĐE SA MAJOM, JANJUŠ I ANA NERAZDVOJNI! Zajedno spremali DORUČAK - Kada OVO vidi Marinkovićeva nastaće HAOS! (VIDEO)

- Stalno mislim da mi se pomerio silikon, otkad sam ih uradila, a ja sam ovako hipohondar i idem stalno po kući i pitam ljude o tome - odgovorila je Luna, dok su je zadrugari zbunjeno gledali.

Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, Luna Đogani je grudi uvećala posle učešća u "Zadruzi 2". Naime, Luna, kako je svojevremeno rekla, dugo je želela da odradi tu intervenciju, a želja joj se konačno ostvarila, prilikom čega su njeni pratioci na društvenim mrežama bili u toku sa svakim korakom intervencije: od bolničkog kreveta do operacione sale, jer je blogerka tada sve zabeležila snimcima.

Više vesti iz Zadruga pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 3 godine

Pa ima li neko normalan da joj objasni da je bila lepa sa prirodnim grudima,ovako ide u grupu lujki Karleuse ,Cece i njima slicnih silikonki. Koji normalan covek bi pozeleo silikonku za zenu.??????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17