• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

23.06.2020

07:30

SLOBA PROGOVORIO O VENČANJU! "Lepo nam je i bez papira, ali hoću da je oženim..." - spomenuo i DECU, pa otkrio IME!

Rijaliti

SLOBA PROGOVORIO O VENČANJU! "Lepo nam je i bez papira, ali hoću da je oženim..." - spomenuo i DECU, pa otkrio IME!

Podeli vest

Moja verenica je pažljiva i privržena. Kada voli, voli do kraja! Iako nam je lepo i bez papira, hoću što pre da se venčamo.

Sloba Radanović napravio je žurku za 30. rođendan i za Informer otkrio šta je poželeo u ponoć - da mu Jelena Đuričanin što pre postane žena! Pevač kaže da je shvatio da je Jelena "ona prava" kad je video kako brine o njegovoj majci Draginji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on May 17, 2020 at 11:15am PDT

- Hoću što pre da se oženim njome! Jelena je pažljiva prema mojoj mami i to mi mnogo znači. Strahovao sam za mamu tokom pandemije korone jer je stara i krhka, ali kad sam video kako Jelena brine o njoj, pao mi je kamen sa srca. Moja verenica je dobar čovek, pažljiva i privržena. Kada voli, voli do kraja! Iako nam je lepo i bez papira, hoću da je oženim! - kaže Radanović.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Kupuje stan

Sloba planira i decu sa Jelenom, koja je zbog njega ostavila supruga s kojim ima dvoje dece.

- Svejedno mi je da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, bitno mi je samo da je živo i zdravo. Ali ako budemo imali sina, zvaće se Dušan, po mom pokojnom ocu - kaže pevač i dodaje da će se uskoro skućiti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on May 9, 2020 at 11:21am PDT

- Nadam se da ću ove godine da kupim stan, uskoro krećem u potragu. Dobro zarađujem, imam dosta zakazanih tezgi unapred, a umem i da štedim. Zato sam i pandemiju korone dočekao spreman, jer sam imao ušteđevinu.

Smirio se

Radanović je dokazao da je veliki zavodnik, ali tvrdi da se smirio, mada priznaje da ga i dalje jure mnoge devojke.

- Dobijam dosta poruka od devojaka, a Jelena mi ne diže frku oko toga jer zna da me samo ona zanima u životu! Drago mi je što razume moj posao i što ima strpljenja kad mnogo radim, zbog čega smo povremeno odvojeni. Zato planiram da otputujemo negde kako bismo bili zajedno - priča folker.

MAJA URLALA NA JANJUŠA - ZAPRETILA MU PRED SVIMA! Orila se Bela kuća - "Razočarala me je, KRAJ" - napravili HAOS! (VIDEO)

Sloba se osvrnuo i na svoje bivše ljubavi - prvu suprugu Kiju Kockar i ljubavnicu Lunu Đogani. Pevaču nije jasno zašto je Kija za Hit izjavila da je Sloba mrzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on May 29, 2020 at 6:09am PDT

- Nikad ne bih mogao da je mrzim! Hrišćanin sam i nikad ne bih mogao da mrzim bilo koga, a kamoli bivšu ženu - kaže Radanović i dodaje da bi voleo da se njegova bivša ljubavnica Luna pomiri sa svojom majkom Anabelom:

- Teško mi je da slušam kad se neko u porodici svađa. Želim im da se izmire!

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

Pre bih duet sa Cecom nego sa Anastasijom

Sloba ističe da bi pre snimio duet sa Cecom Ražnatović nego sa njenom ćerkom Anastasijom:

- Ceca mi je bliža po muzičkom stilu. Obe su sjajni vokali, ali saradnja sa Cecom bi bila divna!

Dara podržala Slobu


Dara Bubamara došla je iz Novog Sada u Beograd samo zbog Slobine rođendanske žurke. Njih dvoje su dobri prijatelji, a sarađivali su i u duetu "Nemoj mnogo da me voliš".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17