• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

19:54

ŽELJKO MITROVIĆ UŠAO U ZADRUGU! Na rolerima ULETEO NA IMANJE - testirao TURBO MLAZNICE! (VIDEO)

Rijaliti

ŽELJKO MITROVIĆ UŠAO U ZADRUGU! Na rolerima ULETEO NA IMANJE - testirao TURBO MLAZNICE! (VIDEO)

Podeli vest

Testirao turbo mlaznice na rolerima!

Vlasnik “Pink Media Group” Željko Mirović, kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova i inovacija, predstavio je nedavno jedan od desetak patenata koje je planirao za ovo leto: turbo mlaznice za skejt, rolere i bicikl. Ovaj patent izazvao je i veliko interesovanje Željkovih pratilaca na društvenim mrežama, koji su mogli da prate ceo proces: od nastanka patenta, priprema za testiranje, pa sve do samog testiranja na kopnu i u vazduhu, uz pomoć pokretne hidraulične platforme za parasejling, koja je takođe Željkov patent.

Foto: Printscreen You Tube

Željko je čak turbo mlaznice testirao u i svakodnevnom saobraćaju - u zoru je uz pomoć ovog patenta vozio skejt oko Slavije i snimio promotivni video za čuvenu londonsku robni kuću “Selfridges”, u lojoj će se turbo mlaznice naći u slobodnoj prodaji od 1. oktobra, dok će se od novembra prodavati u Parizu i Njujorku.

Tokom jučerašnjeg dana, Željko je odlučio da pokaže kako turbo mlaznice funkcionišu u vožnji rolera. On je svoj patent testirao u kompleksu najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, što je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jul 21, 2020 at 8:31am PDT

 

Uspešno sam završio i testiranje mojih mlaznica na običnim rolerima! Za sve neverne Tome, evo kako mlaznice rade i sa najobičnijim rolerima bez ikakvog električnog pogona, osim samih mlaznica! Sila potiska je neverovatna i sad konačno može da krene i serijska proizvodnja! - napisao je Željko uz video, koji na Instagramu ima skoro 140.000 pregleda i više od 600 komentara.

Željkov patent, koji predstavlja pravu poslasticu za sve one koji vole ekstremne sportove i adrenalin, a u prilog tome ide činjenica da će se turbo mlaznice prodavati na svetskom nivou.

Željko je do sada, pored turbo mlaznica predstavio i pokretnu hidrauličnu platformu sa vitlom za kopneni parasejling, što je samo deo patenata najavljenih za ovo leto. Najvažniji patent je svakako leteći automobil (flying car), a Željko je nedavno sa pratiocima na Instagramu podelio kako teku pripreme. Prema procenama, prvi leteći automobil trebalo bi da bude završen 1. avgusta, dok će probnu vožnju iznad Beograda izvršiti u periodu od 1. do 7. avgusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija