• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

01:52

ZERINA SE OGLASILA nakon što je Alen u studiju OTKRIO DA NISU BILI U VEZI - Objavila ZAJEDNIČKU FOTKU, zar ovako poziraju PRIJATELJI?

Rijaliti

ZERINA SE OGLASILA nakon što je Alen u studiju OTKRIO DA NISU BILI U VEZI - Objavila ZAJEDNIČKU FOTKU, zar ovako poziraju PRIJATELJI?

Podeli vest

Haos!

Ove večeri u Belu kuću uselio se Alen Hadrović, koji je bio poznat u beogradskom klupskom životu, ali celokupna javnost ga je upoznala zbog priče sa Zerinom Hećo. On je bio u centru pažnje zbog toga što se šuškalo o tome da je Zerina raskinula vezu sa Dadom Glišićem zbog njega.

ŠOK! DUŠICA UŽIVO ZAPROSILA OPASNOG MOMKA IZ HRVATSKE! Voditeljka bi da se uda za Filipa - OVO JE PRIMAMILO KOD NJEGA, a nisu TETOVAŽE!

Foto: printscreen/tvpink

INFORMER.RS SAZNAJE! Strogo je kriju od SVIH - Kijina majka NADICA ulazi večeras u Zadrugu 4, produkcija u nju POLAŽE VELIKE NADE!

- Ja nisam to očekivao, to je bilo slučajno, prijateljski, ovo što ona radi, ja neću komentarisati ni nju ni njeno ponašanje, neka ide njoj na čast, ja i dalje tvrdim da je dobra devojka - rekao je Alen u studiju pre nego što se uselio u Belu kuću.

OVO ĆE BITI NOVINA U ZADRUZI 4! Pink potvrdio - OBJAVILI LEPE VESTI, a on je PRESREĆAN! Ispunio mu se VELIKI SAN! (FOTO)

Zerina nije ostala imuna na njegove reči, pa se odmah oglasila, rekavši da prati ulazak u "Zadrugu".

Foto: printscreen instagram

Kako će se ova saga dalje odvijati i šta će se dešavati, ostaje nam da ispratimo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija