• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

15.11.2020

09:19

TAKI PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV JANJUŠA: Strpaću u zatvor tog manijaka!

Rijaliti

TAKI PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV JANJUŠA: Strpaću u zatvor tog manijaka!

Podeli vest

Skandal!

Otkako su se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nakon raskida sreli u Beloj kući, njihovi sukobi, svađe i pretnje ne prestaju. Poslednji žestoki fizički i verbalni okršaj između bivših ljubavnika naterao je Majinog oca, Radomira Marinkovića, da presavije tabak i podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka svoje ćerke.

On će navnodno, to učiniti zbog toga što mu je Janjuš pretio smrću javno, ali i zbog straha da bi mogao da naudi njegovoj jedinici.

Foto: Printscreen You Tube

- Tresem se. Cele noći nisam spavao, pod lekovima sam za smirenje. Čekam advokata da dođe kod mene pa da odemo da podnesemo krivičnu prijavu protiv Janjuša. Strpaću u zatvor tog manijaka - rekao je u jednom dahu za  Radomir Marinković Taki i dodao:

- On je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom pretio Maji da će joj polomiti kičmu, ali je i nama, njenim roditeljima, pretio smrću. Rekao je: "Hteo sam da ti ubijem i oca i majku, celu familiju da ti pobijem!", a za to će da odgovara - odlučan je Taki, koji je rešen da pravdu potraži na sudu umesto na ulici. Strahuje kako će njegova mezimica izdržati pritisak, Janjuševo prisustvo i njegovo nasilničko ponašanje. Kaže da je od njega i napolju trpela psihičku i fizičku torturu, pa se plaši da bi se ona mogla nastaviti i pred kamerama.

Foto: TV Pink printscreen

- Ona je tog klošara volela i mislim da kod nje emocije još postoje. Ipak, očekujem da se do kraja drži našeg dogovora i da se ne pomiri sa Janjušem, jer bi me to dotuklo - iskren je Taki.

Podsetimo, Maja i Janjuš su se žestoko posvađali tokom nominacija, a u jednom trenutku bivši ljubavnici su počeli da se polivaju vodom i razmenjuju najgore uvrede i pretnje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17