• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.01.2021

19:20

OTKRIVAMO! EVO SA KIM JE BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U KREVETU U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! On je uz mene, pa makar se svet rušio!

Rijaliti

OTKRIVAMO! EVO SA KIM JE BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U KREVETU U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! On je uz mene, pa makar se svet rušio!

Podeli vest

Iskrena

Fitnes instruktorka i bivša zadrugarka Ljuba Pantović sumirala je utiske iz 2020. godine i priznala nam kakva je za nju bila godina iza nas i po čemu će je pamtiti. 

Podsećamo, Ljuba je nedavno postala baka po treći put, a mnogi je nazivaju najzgodnijom i poželjnijom bakom na Balkanu.  

Kada sumiraš 2020. godinu kakva je za tebe bila?

Za mene je 2020 bila odlična, čak šta više fenomenalna godina! Dobila sam još 2 unučeta. Moja beba Magdalena je pošla u školu, posao sam podigla do neverovatnog nivoa! Hvala Bogu zdrava sam, i sve meni drage osobe, tako da ne mogu i neću da se žalim.

Da li si bila u finansijskim problemima kao većina javnih ličnosti?

Ma kakvi. Prvo ja sam osoba koja ceni novac i štedim ga, ma koliko nekima delovalo da sam rasipnik. Drugo, moj posao je takav i moj “Perfect shape program “ je toliko uspešan, da za mene “nema zime”. Zbog korone sam dala i popust 20% na sve vrste programa i to je jako puno značilo ljudima, tako da je mnogo više njih moglo da priušti sebi programe i zagarantovan put do cilja vezanog za izgled i kilažu.

Foto: printscreen

Ljuba Pantović

Da li bi se vratila u Zadrugu, i kome sigurno ne bi pružila ruku prijateljstva?

Iskreno, nemam tamo sta da tražim jer sam ja svoje misije vezane za rijaliti zavrsila. Vratila sam ćerku, ispromovisala posao i idem dalje. Ja sam veliko ime i prezime u svetu, što se tiče sporta i držim se svog posla. Uz to, vodim računa o zdravlju i stanju ogromnog broja ljudi (mojih klijenata) i oni su mi važniji od bilo kog rijalitija. Nikad ne bih ostavila moje klijente same i na cedilu, jer oni znaju da sam ja tu za njih 24h dnevno i to im daje dodatnu sigurnost.

U kakvim si odnosima sa ćerkama, i kakav je osećaj biti trostruka baka?

Sve je onako kako treba da bude i zadovoljna sam! Nekako je i meni često cudno kad pomislim da imam 3 unučeta, a onda kazem “i meni je moja baka bila "super baka" sad ja imam tu ulogu”. Srećna sam i ponosna, to je pravi opis kako se osecam.

Foto: printscreen

Ljuba sa dečkom Mirkom

Na naše pitanje koga je zagrlila kada je legla u krevet nakon dočeka, i šta je požežela sebi u 2021. godini Ljuba je kao iz stopa odgovorila. 

Sebi cu da poželim da ostvarim sve što sam zacrtala. Da budem zdrava i srećna, da mi posao i dalje ide odlično, i da mogu da pomognem svima kojima želim da pomognem.
Ova “sreća” obuhvata zdravlje i sreću moje porodice, prijatelja i dragih ljudi, jer ne mogu biti srećna ako sa nekim nesto nije u redu.
Pa mog Mirka, čoveka koji je uz mene i koji me voli i podržava pa makar se svet rušio. Mi smo tim koji dobija i niko nam ništa ne može. Ludo se provodimo bila nova godina ili ne, ali svakako novogodišnje veče je samo po sebi prezanimljivo, ali neću sve da vam otkrivam (smeh) - rekla je Pantovićeva za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17