• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

31.01.2021

09:31

EVO KOLIKO SU LUNA I ANABELA ZARAĐIVALE OD NASTUPA! ISPLIVALO - zavrteće vam se u glavi od OVE CIFRE!

Rijaliti

EVO KOLIKO SU LUNA I ANABELA ZARAĐIVALE OD NASTUPA! ISPLIVALO - zavrteće vam se u glavi od OVE CIFRE!

Podeli vest

Anabela Atijas i Luna Đogani pre rijalitija, dok su još nastupale imale su zarade na nastupima o kojima se mnogo pričalo.

Luna Đogani i Anabela Atijas trenutno nigde ne nastupaju, a jednom prilikom je Đole Đogani potkačio Anabelu da je zarađivala 300 evra.

- Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 evra. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča - rekao je jednom prilikom Đole Đogani.

Foto: Printscreen You Tube

Anabelin menadžer pre nekoliko meseci joj je uglavnom ugovarao nastupe po Makedoniji.

- Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastupala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva - rekao je Anabelin menadžer.

Lunin menadžer Saša Đurić, govorio je još na početku njene muzičke karijere da joj nude čak 10.000 evra za dva bloka pevanja od po sat vremena. Iako se šuškalo da će cena Luninog honorara iznosti 4.000 evra, menadžer je to demantovao.

Foto: Printscreen You Tube

- Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vredimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali - govorio je Đurić pre nekoliko meseci, dok je Đoganijeva započinjala karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

VECINA NJIH KOJI SEBE NAZIVAJU ZVEZDAMA KADA IDU NA NASTUPE JEDU NA HAUBAMA AUTOMOBILA PO RAZNIM PARKINZIMA,PISAJU PORED TOALETA DA NEBI PLATILI ISTI,SPAVAJU PO KOLIMA DA NEBI HOTEL PLATILI.

STASI

pre 3 godine

MOLIM VAS OVAKVE LAZI NEMOJTE PISATI....TO JE APSURD...PA SVI ZNAMO DA NI JEDNA A NI DRUGA NE UMEJU DA PEVAJU.LUNA NEMA SLUHA,,VRISTI,,ANABELA NE MOZE KAO NI CERKA DA SAMA PEVA,,,NIKADA KONCERT ORZALA NIJE,,,,TRECE RAZREDNA PEVACICA, MOOLIM VAS. NIADA VISE OD 2O LJUDI U KAFANI BILO NIJE...HAJDE MOLIM VAS,,,DA JEDAN ACA PEJOVIC,,ZARADJUJE MANJE OD OVIH,,,DA NE GOVORIM O DRUGIM PEVACIMA...GLUPOSTI.

veljko

pre 3 godine

O cemu vi to? Pa svi culi i videli,,kada je usla u zadrugu i rekla,,,nemam za leba,,nemam nastupe,,niko me nece,,P ko da je zove. Pojma nema,,Pa ni majka nije bolja,,Gluposti,,,ko njih da zove,,mozda za 2oo evra..i nikada vise...Svasta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija