• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2021

16:50

ŠA ŠOKIRAO IZJAVOM: IVANA ME NE ZANIMA, JA VOLIM TARU! Reper priznao da ne želi da se pomori sa SUPRUGOM - otkrio detalje BRAKA!

Rijaliti

ŠA ŠOKIRAO IZJAVOM: IVANA ME NE ZANIMA, JA VOLIM TARU! Reper priznao da ne želi da se pomori sa SUPRUGOM - otkrio detalje BRAKA!

Podeli vest

Reper Nenad Aleksić Ša je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" šokirao sve priznanjem.

Naime, Ša je izjavio da ga supruga Ivana više ne zanima, te da je zaljubljen u ljubavnicu Taru Simov.

Foto: printscreen RTV Pink

Nenad Aleksić Ša

- Emocije su se ugasile, ljudi meni žele da nametnu da osećam nešto prema njoj. U svakoj svađi sam izgovarao svašta, kao i Tara, ali ja ne mogu bez nje, ja Taru volim. I ono što nisam iznosio u početku, brak je počeo da me guši, kao i Ivanu. Sad se razvodim, gledam unapred. Ne bih se zaljubio u Taru da se nisu ugasile emocije. To se desilo jako rano, čak sam krio to i od nje, bežao sam od toga, znao sam da može da dođe do raznih osuda, a sad mi je krivo što nisam odmah rekao - priznao je Ša i dodao:

- Od starta mi je njena energija prijala. Iz dana u dan se menja situacija, a kamoli iz meseca u mesec. Prema Tari nisam tad osećao kao što sad osećam. Zavoleo sam je, tad sam bio zaljubljen. Znam šta osećam, i apsolutno sam siguran u to. I u braku sa ženom se posvađamo, ali to ne znači da se ne volimo, i sa bratom takođe. Bitno je ono što ostane posle, u mom srcu je da volim Taru, ne želim da se vratim u taj brak, ne želim da molim Ivanu. Ne vraćam se kad uplovim u nešto novo, ne vraćam se nikada na staro. Ja sam u Taru zaljubljen, volim je, ne znam da li sam ikog tako voleo - govorio je Ša, a nakon toga je upitan zašto je preko pevačice Ivane Šašić slao Ivani poruke da je voli najviše na svetu.

Foto: printscreen

ivana i Nenad Aleksić Ša

- Tad sam bio sa Ivanom u braku, a to je bilo verovatno da se čupam, da se ne sazna za Taru. Ja sam prestao Ivanu da volim od kada sam se zaljubio u Taru. Pokušavate da me odvojite od Tare, ne zanima me Ivana doživotno. Od desetog marta smo ušli u vezu Tara i ja, nemojte da me nervirate i pravite ludim - rekao je Ša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija