• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.05.2021

14:55

SVE MU JE OPROSTILA?! Kristijan PLAKAO KAO DETE kada je čuo PORUKU svoje ŽENE: ČEKAMO TE U DOMU GDE SI NAS I OSTAVIO! /VIDEO/

Rijaliti

SVE MU JE OPROSTILA?! Kristijan PLAKAO KAO DETE kada je čuo PORUKU svoje ŽENE: ČEKAMO TE U DOMU GDE SI NAS I OSTAVIO! /VIDEO/

Podeli vest

Kristijan Golubović prevario je svoju suprugu Ivanu Veljković u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ''Zadruga'', sa mladom takmičarkom Kristinom Spalević.

Da bi se opravdao, počeo je čak i da se žali na svoj odnos sa suprugom pred zadrugarima, iako ranije nije pominjao da mu nešto u braku fali. O tome da je njegova supruga Ivana osoba koja mu je pružala ljubav i podršku svedoči i snimak koji je nastao pre nekoliko godina, tokom Kristijanovog učešća u "Farmi 6".

- Želim da ti kažem da smo mi uz tebe i da te volimo, da si ti naš junak i heroj. Ja sam tvoja Iv, srna, tvoja Coca i ptičica, koja nekad možda mnogo priča, kako mi ti to već kažeš. Znaj da smo u domu tamo gde si nas ostavio, tu te i sada čekamo. Nisam te ostavila, nisam otišla. Čekam te tamo gde ćemo da gledamo Ibar, čekam te tamo gde ćemo šetati, gde ćemo krstiti Veru, gde ćemo krenuti dalje - govorila je Ivana u video poruci, koja je emitovana pred učesnicima "Farme", i tokom koje je Kristijan pustio suzu.

Foto: Zoran Sinko

Kristijan i Ivana

- Ono što te najviše molim je da budeš ono što jesi: čovek emotivac, čovek velikog srca, čovek koji je uvek svakom pomogao i svakom želeo dobro. Molim te, kao Boga, Kristijane, bez psovki i bez pretnji, jer to nisi ti - dodala je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija