• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer.rs

26.07.2021

14:30

Golubovićeva ljubavnica OD STIDA ZAPLAKALA kada je upoznala njegovu ženu: Ivana bi mi mogla biti drugarica, hiljadu tema smo prošle!

printscreen

Rijaliti

Golubovićeva ljubavnica OD STIDA ZAPLAKALA kada je upoznala njegovu ženu: Ivana bi mi mogla biti drugarica, hiljadu tema smo prošle!

Podeli vest

Nakon završetka „Zadruge", par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jesu Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević. Golubović je devojku upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a ceo susret bio je veoma potresan kako njemu, tako i Kristini.

Suočavanje sa bivšom suprugom Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posete Kraljevu, kada su otišli da se upoznaju sa Kristijanovom ćerkom Verom.

- Bilo mi je neprijatno kada sam je videla, pobegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osećaja o tim stvarima, ali kada sam videla kakva je osoba, stvarno nemam reči. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on hteo da se suočimo sa tim - rekla je Kristina dodala da želi da gradi dobar odnos sa Golubovićevom decom.

Foto: Instagram/kristina_spalevic

Kristijan i Kristina poziraju

- Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dete, pa bih želela da naše dete provodi vreme i sa Kristijanovom decom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba - rekla je Spalevićeva i dodala da ipak ne očekuje druženje sa Ivanom.

- Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dve smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako.

Foto: Printscreen You Tube

Kristina Spalević u Zadruzi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17