• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.08.2021

12:24

OGLASIO SE ĐEDOVIĆ NAKON OBRAČUNA SA VUKOM MOBOM! "To mu nije trebalo, SKUPO će ga koštati"!

printscreen

Rijaliti

OGLASIO SE ĐEDOVIĆ NAKON OBRAČUNA SA VUKOM MOBOM! "To mu nije trebalo, SKUPO će ga koštati"!

Podeli vest

Nakon žestokog sukoba između Marka Đedovića i Vuka Moba u emisiji "Narod pita" strasti se ne smiriju.

Nakon što ga je gledateljka isprovocirala, reper nije uspeo da smiri strasti pa je napustio emisiju.

Foto: printscreen

Đedović i Vuk Mob

Đedović nije ostao imun na laži koje je Vuk iznosio, pa ga je dodatno iznevirao što mu se suprostavio, te zamalo da dođe do fizičkog obračuna usred esmisije. 

Marko se tim povodom ogasio i najavio rat sa reperom!

Foto: printscreen

Đedović i Vuk Mob

- Što se tiče sinoćnjih dešavanja, sve se videlo. Što se mene tiče, emisija je bila super. A što se Gojka tiče, ono sinoć mu nije trebalo, jer će ga sve skupo koštati. Zaletao se na mene, zaletao se na voditeljku televizije Pink i viređa, pokušao fizički da nasrne na nu uz gomilu uvredljivih reči. Toliko o stabilnosti jedne ličnosti koja se bori za starateljstvo, a priznaje u emisiji da se drogira i pije i da tetka njegovog deteta njemu p*ši k*rac. Evo, ja obećavam da ću se založiti da sve stvari koje radi on i njegova porodica, i koje su već urađene, dobiju na javnosti, a i institucionalne epiloge, počevši od građevisne inspekcije, preko policije, do Centra za socijalna rad. Ćeraćemo se još. Ali mi deluje kao da on ima veći problem - rekao je Đedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17