• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

11.09.2021

08:37

EKSKLUZIVAN PAPARACO! Kristijan Golubović KRŠI ZAKON, ne mari za TUĐE ŽIVOTE! /FOTO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

EKSKLUZIVAN PAPARACO! Kristijan Golubović KRŠI ZAKON, ne mari za TUĐE ŽIVOTE! /FOTO/

Podeli vest

Bivši robijaš i učesnik "Zadruge 4", Kristijan Goluboivć, uhvaćen je od strane naše kamere kako ne poštuje pravila saobraćaja i pretrčava ulicu van pešačkog prelaza.

Kristijan koji je široj narodnoj masi postao poznat po svojim kriminalnim radnjama tokom devedestih odina prošloga veka, prošle godine je svojim ponašanjem u popularnom rijalitiju mnogima privukao pažnju. Ono što je sve posebno šokiralo jeste njegova javna prevara, koja se dogodila nekoliko dana nakon ulaska Kristine Spalević u šimanovačku vilu i sa kojom je prevario svoju ženu Ivanu.

Nakon kraja rijalitija, par je uspeo da opstane, a danas je uhvaćen od strane našeg reportera kako u ljubavnom zanosu ne poštuje osnovna pravila saobraćaja. Naime, dok je Kristina čekala svoga dragog u automobilu, Kristijan je pretrčavao ulicu ne gledajući niti levo niti desno. Očigledno mu je to po šta je išao dragoceno, što najbolje dokazuje činjenica da Golubovića nije doticala činjenica da prelazi ulicu van semafora i obeleženog pešačkog prelaza. 

Foto: informer.rs

Kristijan prelazi ulicu van pešačkog prelaza

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 2 godine

Daj bre ljudi šta vi pišete!!!!!svaki drugi stanovnik Srbije svaki dan bar jednom predje van pešačkog prelaza!!!!!vi ste se uvatili za njega!

Brka

pre 2 godine

Šta devedesete, dvehiljdite, dvehiljdedesete. Pa taj je višna robiji nego što je bio uslovno puštan. Đžaba sve dok neko ne plati glavom, pa će onda svi da se prave nevešti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17