• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

13.09.2021

22:55

TAKI OTKRIO DA LI ULAZI U ZADRUGU 5! Marinković progovorio i o RASKIDU - evo zašto ga je devojka OSTAVILA!

printscreen instagram/takitadza

Rijaliti

TAKI OTKRIO DA LI ULAZI U ZADRUGU 5! Marinković progovorio i o RASKIDU - evo zašto ga je devojka OSTAVILA!

Podeli vest

Radomir Marinković Taki otkrio je da je raskinuo sa devojkom, da možda ulazi u Zadrugu, ali i kako se Maja oseća nakon operacije.

Taki je istakao da je nosio burme devojci i da se nadao pomirenju, ali da to toga nije došlo:

- To je privatna stvar, jedna prošla, druga će doći i eto. Ide život dalje. Skoro 2 godine sam sa tom damom iz Švedske, a ja sam preterao u nekim stvarima. Burme sam odneo, hteo sam da se izmirimo, trebali smo da odemo i na godišnji odmor. Devojka je sve zakupila u Dubaiju, uzela i sobe i karte i sve je propalo. Ona je pred razvodom, ne smem da kažem njeno ime, ona ima 33 godine, uskoro joj je rođendan - rekao je Taki, a onda spomenuo i Majinu operaciju grudi:

- Maja se oporavlja od operacije, imala je problema i u Zadruzi sa njima, ne bih da ja komentarišem to, ipak sam ja roditelj, ali ipak je morala to da zameni. Pomerilo se iz ležišta i smetalo joj je pa je morala da zameni.

Taki je otkrio da li ulazi u rijaliti:

- Ne ulazimo zajedno, možda posebno. Ja ulazim sa mojim devojkama. Imam ja moje cure, ja sam kao Hju Hefner, zato me je i ostavila ova moja. Ima neke unutra i neke napolju. Ne smem ništa o tome. Deniz mi je samo prijateljica, doveo sam im najveću zvezdu u Beograd. Ukoliko uđem u Zadrugu biće haos neviđeni. Janjuša ne komentarišem, ako uđem ulazim da pravim šou, a ne da se tučem. Narod ne želi da gleda tuče. Ali ja sam uvek spreman na scvaki okršaj - zaključio je Taki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17