• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

13.11.2021

19:24

DEJAN PONOVO PRIHVATIO SVE STVARI OD DAVIDA, A PLJUJE PORODICU SVAKODNEVNO! Evo kako je ragovao kada je video šta mu je brat poslao /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

DEJAN PONOVO PRIHVATIO SVE STVARI OD DAVIDA, A PLJUJE PORODICU SVAKODNEVNO! Evo kako je ragovao kada je video šta mu je brat poslao /VIDEO/

Podeli vest

Dejan Dragojević je dobio obaveštenje da mu je nova garderoba stila u rijaliti "Zadruga". On je odmah krenuo prema kapiji, kako bi što pre uzeo svoj džak.

On je došao sa džakom do svog kreveta, pa sa Markom Đedovićem i Fran pažljivo razgledao. Dejan je bio oduševljam stvarima, a bilo mu je smešno kolik su mali brojevi, jer je smršao u poslednje vreme.

- Junac, ovo te ništa ne vadi - našalio se Dejan.

- Hvala Davide, ima ovde i za mene - rekao je Đedović.

- Kad podnesem stvari odmah krećem da koristim nove stvari. Krećem da treniram i puštam se u promet - dodao je Dejan.

Foto: printscreen

 

Cimeri su potom ispitivali Dejana o garderobi.

- Je l' si dobio stvari? - pitala je Viki.

- Jesam... On je nema ko drugi - rekao je Dejan.

- Pa normalno - rekao je Đedović.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Dejan je pre nekoliko dana izjavio da nema šanse da dođe do pomirenja sa majkom i bratom, što ga izgleda ne sprečava da nosi garderobu koju mu brat šalje:

- Ne. To je zatvorena tema, nisu me podržali kad je trebalo. Podržali su osobu koju ne poznaju. Ne interesuje me ko će, pogotovo oni da me podrže. Gazili su me godinama, a sad da me podrže. Nema potrebe niko da se raspada, niti te žalaopoljke - govorio je Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17